bb

Daveed Diggs speelt hoofdrol in TNT-serie 'Snowpiercer'

Daveen Diggs gecast in 'Snowpiercer'

Zilko Tarici, 17 mei 2017 om 18:57

Tony Award-winnaar en voormalig Hamilton-acteur Daveed Diggs zal de hoofdrol spelen in de pilot-aflevering van TNT-serie Snowpiercer. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2013 en de gelijknamige graphic novels. Diggs zal de rol spelen van layton Well, een gevangene die elke dag weer moet zien te overleven aan het einde van de ingenieuze trein uit de titel. Well is een echte eenling, die zijn dagen doorbrengt door te snuiven aan de drug Chronole en het verzorgen van zijn kooi vol met ratten. Al snel blijkt echter dat hij deel moet nemen aan een strijd die het leven in de trein totaal moet veranderen.

Doctor Strange-regisseur Scott Derrickson zal de pilot regisseren en vervolgens dienst doen als uitvoerend producent van de serie. Het betreft een productie van Tomorrow Studios en Turners Studio T. Snowpiercer wordt geproduceerd door scenarist/showrunner Josh Friedman (Avatar 4, Terminator: The Sarah Connor Chronicles.

De hoofdrollen in de filmversie werden gespeeld door Chris Evans, Octavia Spencer, Tilda Swinton, Ed Harris en wijlen John Hurt. Het is nog onbekend wanneer de serie uitgezonden moet worden.


Bron: TNT

Lees meer over: Snowpiercer, Daveed Diggs, Bong Joon Ho, Scott Derrickson, Chris Evans

Populair nieuws