Mooie eerste trailer 'Star Trek: Discovery'!

Mooie eerste trailer Star Trek: Discovery!

En er zijn foto's, een poster en we hebben leuk nieuws voor de fans!

Jim Pedd, 18 mei 2017 om 10:03


Eindelijk is er een volledige trailer vrijgegeven voor Star Trek: Discovery. Daarin is de stijl van de franchise voorzien van een verfrissing, al ziet het geheel er wel duidelijk als Star Trek uit. Niet alleen krijgen we duidelijk te zien dat de oorlog tussen de Federation en Klingons allang begonnen is, ook is er een hint naar wat het verhaal in de serie, al krijgen we dat niet precies te zien.

Er zijn duidelijk behoorlijk grote rollen voor Sonequa Martin-Green - die First Officer Michael Burnham speelt - en Captain Philippa Georgiou (Michelle Yeoh). Het verhaal van hun personages speelt zich tien jaar voor de gebeurtenissen in de oorspronkelijke serie af, en draait om een incident waar alleen naar gerefereerd werd.

Voor de fans hebben we verder nog leuk nieuws: CBS heeft bekend gemaakt dat de serie nu vijftien afleveringen krijgt in het eerste seizoen, in plaats van de oorspronkelijk aangekondigde dertien. Fans zullen blij zijn, want de serie was meermaals vertraagd en heeft met behoorlijk wat tegenslagen te maken gehad.

Nu is duidelijk dat CBS wel denkt dat het goed gaat komen met de serie, anders zouden er niet nog eens twee afleveringen aan vastgeplakt worden. In de Verenigde Staten is de serie in de herfst op CBS All Access te zien. Netflix heeft de internationale rechten en brengt de serie dus naar de Nederlandse abonnees.

Hieronder nog een poster en een stel nieuwe foto’s.
Lees meer over: Star Trek Discovery, Netflix, Trailer, CBS, CBS All Access, Sonequa Martin Green, Michelle Yeoh

Populair nieuws