search
'Arrested Development' in 2018 terug!
Series / Nieuws

'Arrested Development' in 2018 terug!

En ditmaal op een andere manier.

Onlangs maakte Jason Bateman bekend getekend te hebben voor het vijfde seizoen van Arrested Development. Nu heeft Netflix bekend gemaakt dat het seizoen er inderdaad komt, en dat het seizoen in 2018 te zien zal zijn. De voltallige cast keert verder terug: Michael Cera, Jeffrey Tambor, Jessica Walter, Will Arnett, Tony Hale, Portia de Rossi, David Cross en Alia Shawkat.


Bedenker Mitch Hurwitz bevestigde het nieuws en had er het volgende over te zeggen: "Tijdens de gesprekken met Netflix, hadden we het gevoel dat de verhalen van narcistische, wispelturige families in de bouwwereld - en hun wanhopige machtsmisbruik - niet genoeg op tv te zien zijn. Ik ben zo dankbaar aan hen en 20th TV dat ze deze droom weer tot leven brengen, en we de Bluths, George Sr., Lucille en de kinderen; Michael, Ivanka, Don Jr., Eric, George-Michael, en wie vergeet ik, oh, Tiffany. Zei ik Tiffany? - terug naar het glorieuze leven."

Verder impliceert de Twitter-account van de serie dat de Bluths ditmaal allemaal gewoon samen te zien zijn. Dus dit vijfde seizoen zou niet zoveel losse verhalen moeten krijgen, zoals het vierde seizoen, waarvoor de cast te druk was om allemaal tegelijk te spelen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen