search

Ons nieuws van vrijdag 19 mei 2017

Trailer 'The Big Bang Theory'-serie 'Young Sheldon'!
Series / Trailer

Trailer 'The Big Bang Theory'-serie 'Young Sheldon'!

We gaan terug in de tijd!

Hieronder zie je de trailer voor de serie Young Sheldon, een prequel op de enorm populaire komedieserie The Big Bang Theory. Zoals de titel al zegt werpen we een blik op de jongere jaren van het personage Sheldon, in de originele serie gespeeld door Jim Parsons.


Sheldon Cooper wordt in de prequel-serie gespeeld door de jonge Iain Armitage (Big Little Lies) en de eerste aflevering is geregisseerd door niemand minder dan Iron Man en Jungle Book-regisseur Jon Favreau. Ondertussen is ook een compleet seizoen besteld door zender CBS.

In de serie is ook Zoe Perry te zien als de moeder van Sheldon en Parsons geeft invulling aan de voice-over. Andere rollen zijn voor onder meer Lance Barber, Reagan Revord en Montana Jordan. Een verschijningsdatum is nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Flitsende trailer nieuwe DC-serie 'Black Lightning'
Series / Trailer

Flitsende trailer nieuwe DC-serie 'Black Lightning'

Meer en meer superheldengeweld.

De afgelopen weken zagen we al trailers en ander materiaal voor de nieuwe superheldenseries The Gifted, Inhumans, Cloak & Dagger, Krypton en Runaways. Aan die lijkt kunnen we nu ook de trailer toevoegen voor Black Lightning, een nieuwe DC-serie van The CW.Na Arrow, The Flash, Wonder Woman en Legends of Tomorrow is het nu de beurt aan de superheld Black Lightning, gespeeld door Cress Williams (Hart of Dixie). Deze DC-serie zal echter niet aansluiten op de Arrowverse. Maar in die wereld kan uiteraard nog komen wat niet is... Greg Berlanti is immers de man achter het geheel.

De serie volgt een leraar die zijn geheime identiteit al jaren vaarwel heeft gezegd. Problemen met zijn dochter en een student dwingen hem zijn kostuum weer van zolder te halen.

Black Lightning heeft nog geen verschijningsdatum.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hints naar politiestaat in 'House of Cards' teaser
Series / Video/clip/featurette

Hints naar politiestaat in 'House of Cards' teaser

Zo vriendelijk zijn die Underwoods niet.Er is weer een nieuwe promo vrijgegeven voor House of Cards. Het ziet eruit alsof het nieuwe seizoen duister wordt, heel duister. In de nieuwe promo roept First Lady Claire Underwood (Robin Wright) de Amerikanen op goed po zichzelf te letten. Ze wil dat mensen anderen aangeven bij de politie en dat ze de media negeren.

Duidelijk is dus dat het seizoen naar een belangrijk moment toewerkt: aan het einde van het vierde seizoen presenteerde zich een perfecte kans voor Frank (Kevin Spacey) en Claire om hun greep op de macht te verstevigen. Daar gaan ze gebruik van maken in dit nieuwe seizoen en het is duidelijk dat Claire daar in mee gaat.

Er zal veel afhangen van de première van het nieuwe seizoen, op 30 mei. Dan zien we namelijk hoe de serie het doet zonder showrunner Beau Willimon. Diens opvolgers zijn Frank Pugliese en Melissa James Gibson.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dvd-recensie: 'Smeris' seizoen 3
Series / Blu-ray Review

Dvd-recensie: 'Smeris' seizoen 3

Mooie uitgave van het nieuwe seizoen.

Cast: Jeroen van Koningsbrugge (Theo Kamp), Dennis van de Ven (Willem Niessen), René van Zinnicq Bergman (Jozias Blok), Lindsay Zwaan (Tessa de Bruyn), Kiki van Deursen (Maartje van Vught), Leo Alkemade (Erik-Jan Bol) | Jaren: 2014 "“ heden | TV-release: BNN

Politieseries blijven goed scoren op de Nederlandse televisie. Niet alleen hebben we hitserie Flikken Maastricht en spin-off Flikken Rotterdam, maar ook BNN-serie Smeris. Die draait om een duo rechercheurs in Tilburg en biedt een geinige blik op die stad.

Dit derde seizoen jagen Theo Kamp en Willem Niessen op de uit Duitsland afkomstige 'Diplomaat'. Tegelijk moeten ze samen met bureau Tilburg ook nog even de EU redden en terrorisme bestrijden. Intussen krijgt Theo te maken met spoken uit zijn undercoververleden, en is het aan Willem om hem uit de brand te helpen. Zal het Theo en Willem lukken om Europa te behoeden voor een grote ramp en weer de controle terug te krijgen over hun eigen levens?

De kijkcijfers van Smeris gaan er langzaam op achteruit. Begon de serie nog met bijna 900.000 kijkers, is dat ondertussen gezakt naar rond de 600.000 kijkers. Dat lijkt misschien niet zo heel veel, maar voor NPO3 zijn het geweldige cijfers.DVD: Smeris seizoen 3 | Duur: 10 x 50 minuten | Release: mei 2017 | Video: 16:9 | Audio: Nederlands Dolby Digital 5.1 | Ondertiteling: Nederlands | Discs: 3x DVD | EAN: 8-711983-965515 | Met dank aan: BNN

Deze uitgave pas perfect bij die van de vorige twee seizoenen. Wederom is er gekozen voor een dubbeldikke Dvd-hoes. Het vorig seizoen had nog een rode tint, dit seizoen een witte. Voorop zien we de hoofdrolspelers: Jeroen van Koningsbrugge, Dennis van de Ven, Kiki van Deursen en Susan Visser. Kijk je achterop, is er een synopsis en de gebruikelijke technische informatie. Verder zijn de schijven net als eerst ook weer op elkaar gestapeld, wat beter had gekund.

Video & Audio
De kwaliteit van audio en video zijn goed. Het geheel ziet er strak gemaakt uit, het is duidelijk te zien dat het budget ver gerekt is in een poging de serie er zo goed mogelijk uit te laten zien. Dat is meer dan geslaagd, dus Smeris is een genot om naar te kijken. Wat audio betreft zit het verder ook goed, en is er een mooie balans tussen muziek, dialoog en achtergrondgeluiden.

Toekomst
Smeris krijgt een vierde seizoen. Waar dat nieuwe seizoen over zal gaan is nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe foto 'The Defenders'
Series / Foto's

Nieuwe foto 'The Defenders'

En Madame Gao keert terug.

Er is een nieuwe foto vrijgegeven van The Defenders. Het beeld - via Empire Magazine - toont de vier helden verzameld: Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) en Iron Fist (Finn Jones). Zij willen in eerste instantie niet bepaald samenwerken, blijkens een opmerking van Mike Colter.

"We kijken er eerst een beetje tegen op. Niemand wil echt samenwerken in het begin. Maar aan het eind van de serie, is het meer als The Hangover denk ik," lacht Colter. "Zo van: ik wil jullie nooit meer zien!" Maar daarvoor moeten ze eerst ene Alexandra (Sigourney Weaver) verslaan. En zij is verbonden aan The Hand, niet de minste tegenstander.

Nu blijkt dat niet alleen Alexandra The Hand vertegenwoordigt in de Netflix-serie, maar ook Madame Gao (die we ontmoetten in Daredevil). Actrice Wai Ching Ho keert gewoon terug om het de helden moeilijk te maken. Dat werd ook door Colter bevestigd: "Ja hoor. We zagen haar al in de trailer, dus zij keert zeker terug."

Op 18 augustus zijn de acht afleveringen van The Defenders te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Arrested Development' in 2018 terug!
Series / Nieuws

'Arrested Development' in 2018 terug!

En ditmaal op een andere manier.

Onlangs maakte Jason Bateman bekend getekend te hebben voor het vijfde seizoen van Arrested Development. Nu heeft Netflix bekend gemaakt dat het seizoen er inderdaad komt, en dat het seizoen in 2018 te zien zal zijn. De voltallige cast keert verder terug: Michael Cera, Jeffrey Tambor, Jessica Walter, Will Arnett, Tony Hale, Portia de Rossi, David Cross en Alia Shawkat.

Bedenker Mitch Hurwitz bevestigde het nieuws en had er het volgende over te zeggen: "Tijdens de gesprekken met Netflix, hadden we het gevoel dat de verhalen van narcistische, wispelturige families in de bouwwereld - en hun wanhopige machtsmisbruik - niet genoeg op tv te zien zijn. Ik ben zo dankbaar aan hen en 20th TV dat ze deze droom weer tot leven brengen, en we de Bluths, George Sr., Lucille en de kinderen; Michael, Ivanka, Don Jr., Eric, George-Michael, en wie vergeet ik, oh, Tiffany. Zei ik Tiffany? - terug naar het glorieuze leven."

Verder impliceert de Twitter-account van de serie dat de Bluths ditmaal allemaal gewoon samen te zien zijn. Dus dit vijfde seizoen zou niet zoveel losse verhalen moeten krijgen, zoals het vierde seizoen, waarvoor de cast te druk was om allemaal tegelijk te spelen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.