search
Karl Urban terug voor 'Dredd'-serie?

Karl Urban terug voor 'Dredd'-serie?

Het zou zomaar kunnen.

Jim Pedd

Met de aankondiging van een Judge Dredd: Mega-City One televisieserie, leek het erop dat acteur Karl Urban niet terug zou keren voor meer Dredd. Maar nu zien we toch een sprankeltje hoop aan de horizon: producent van de show zegt dat er "lange en complexe gesprekken" met Urban gevoerd gaan worden over een terugkeer.


Dit liet uitvoerend producent Jason Kingsley weten: "Het geweldige aan Karl is, dat hij een groot van is van de comics en een hele vriendelijke kerel. Ik ken hem goed genoeg om persoonlijk met hem te kunnen praten. We hebben in het verleden al over allerlei dingen gesprekken gevoerd en hij is een erg drukke fulltime professionele acteur. Dus, we gaan wat lange en complexe gesprekken voeren, denk ik zo, en dan zien we wel waar die stranden. Het is makkelijk te voorspellen wat er gaat gebeuren. Maar als wij hem kunnen gebruiken en hij beschikbaar voor ons is, zou dat fantastisch zijn."

De nieuwe Dredd-serie (de derde incarnatie, nadat Sylvester Stallone en Karl Urban dus de comics tot leven brachten met hun eigen films) wordt omschreven als een ensemble-drama, waarbij een team van Judges gevolgd wordt. Zij zijn agenten met de macht van rechter, jury en beul. Dat is nodig, want de 22ste eeuw is een harde.

Aanbevolen artikelen