'Agents of SHIELD' in januari 2018 verder

'Agents of SHIELD' in januari 2018 verder

De 22 afleveringen zouden nog even op zich laten wachten.

Jim Pedd, 22 mei 2017 09:32

Dat Agents of S.H.I.E.L.D. een vijfde seizoen zou krijgen van zender ABC was wel te verwachten. Maar zeker was niet hoe lang het zou duren voordat het seizoen te zien zou zijn. Nu blijkt dat het nog wel even duurt en dat het pas in 2018 zal zijn. Dat komt omdat Marvel naar het schijnt ruimte wil maken voor de serie Inhumans en daarna pas verder wil met Agents of S.H.I.E.L.D..
Het nieuws over de premièredatum komt van VFX-supervisor Mark Kolpah, die suggereerde dat de show in januari 2018 van start zou gaan. Het 22-afleveringen tellende seizoen zou zonder pauze te zien zijn. Dat zou weer grote invloed hebben op het verloop van het verhaal.

Onlangs vertelde producent Jed Whedon dat het vierde seizoen een driedelig verhaal had, bovenal vanwege de planning van ABC. Dat zou dus niet nodig hoeven zijn voor het vijfde seizoen. Ondertussen is de tweet van Kolpah wel al verwijderd, dus kunnen we nog niet garanderen dat de show daadwerkelijk pas in januari 2018 weer verder gaat.

Als je het ons vraagt zou een eerdere premièredatum ‘passender’ zijn. Inhumans gaat op 21 september in de bioscoop in première - voor de IMAX-afleveringen - en zal vlak daarna op televisie te zien zijn. Gezien de acht afleveringen die de serie telt, kan een première van Agents of S.H.I.E.L.D. in principe al eind november of begin december plaatsvinden. Tegelijk kan het ook dat men er juist voor kiest nog even te wachten tot januari, zodat de show ook daadwerkelijk 22 weken achter elkaar te zien kan zijn.

Bron: MCU Exchange

Lees meer over: Agents of SHIELD, ABC, Marvel, Inhumans, Premieredatum

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws