search
Iron Fist vindt definitief zijn Chi in 'The Defenders'
Series / Nieuws

Iron Fist vindt definitief zijn Chi in 'The Defenders'

We krijgen meer van de held te zien.

In augustus debuteert na een aantal inleidende seizoenen rond de afzonderlijke helden de team-up serie The Defenders. In deze zesde Netflix/Marvel-serie zal ook Finn Jones' (Danny Rand a.k.a. Iron Fist te zien zijn en hij zal aan het einde van het seizoen zijn "chi" voorgoed hebben gevonden.


Het ding met Danny is dat we een ongewoon kind hebben met veel problemen en we proberen die er eerst uit te strijken voordat we Danny laten zien als Iron Fist. En wat we zullen zien in Defenders is dat Danny zich kan vinden in de rol als superheld. In The Defenders, als hij net start, weet hij niet eens wat een superheld is. En dan ontmoet hij de anderen en is hij van, 'wow, dit is cool' en aan het einde zal je zien dat Danny zijn verantwoordelijkheid pakt op een veel volwassener manier."

Bovenstaande zei Jones tijdens de podcast Its All Connected. In The Defenders zal hij te zien zijn naast Charlie Cox (Matt Murdock/Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones) en Mike Colter (Luke Cage). Sigourney Weaver heeft de taak om invulling te geven aan de slechterik Alexandra.

Bijrollen zijn voor onder meer Elodie Yung (Elektra), Jessica Henwick (Colleen Wing), Rosario Dawson (Claire Temple), Elden Henson (Misty Knight), Scott Glenn (Stick), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth) en Deborah Ann Woll (Karen Page). Vanaf 18 augustus te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen