'College-ish' vindt onderdak bij Freeform

'College-ish' vindt onderdak bij Freeform

Het eerste seizoen is goed voor 13 episodes.

Geoffrey Ketels, 23 mei 2017 18:01

Enige tijd geleden raakte bekend dat er naar alle waarschijnlijkheid een spin-off zou verschijnen van de ABC reeks 'Black-ish'. Ondertussen bevestigde Freeform dat het 13-episodes tellende eerste seizoen van 'College-ish' (gelukkig is het nog een werktitel) door haar zal worden uitgegeven.

In College-ish neemt Yara Shahidi haar rol als Zoey Johnson terug op. Alleen ligt de focus bij deze nieuwe reeks op, je raadt het waarschijnlijk al, het ogenblik dat ze naar het college gaat. Ook Deon Cole is in de reeks terug te zien als Charlie evenals Anthony Anderson als de vader van Zoey, namelijk Dre.

De maker van de reeks Kenya Barris heeft in een interview het volgende gezegd over het oppikken van de spin-off door Freeform; "Ik had in eerste instantie al niet verwacht dat 'Black-ish' een netwerk zou vinden die interesse had om ze uit te brengen, laat staan dat er ooit een spin-off van zou verschijnen. Aan alle schrijvers die moeite ondervinden met het lanceren van hun project raad ik aan om er '-ish' achter te zetten. Blijkbaar heeft een dergelijke titel iets bijzonders!".

Ben jij een fan van Black-Ish en zie je een spin-off wel zitten?

Bron: TV.com

Lees meer over: Blackish, Freeform, ABC, serie

Informatie over de serie: Black-ish

Populair nieuws