Klassiek kostuum in tweede seizoen 'Iron Fist'?

Klassiek kostuum in tweede seizoen Iron Fist?

Als het aan Finn Jones ligt wel.

Jim Pedd, 24 mei 2017 08:37

Marvels Netflix-serie Iron Fist deed het niet heel goed, maar werd wel genoeg bekeken. Nu laat hoofdrolspeler Finn Jones weten wat volgens hem te zien zal zijn in het eventuele - nog niet aangekondigde - tweede seizoen: het echte comic-kostuum van Iron Fist.
“Ik hoop het. Ik hoop het echt,” vertelt hij over een eventueel tweede seizoen. “Ik denk dat, we richting het tweede seizoen, we zoiets te zien krijgen. Persoonlijk hoop ik dat we die rokerige effecten van achter het masker te zien krijgen. Ik vond dat effect geweldig. Maar denk dat het ook heel irritant zal zijn om te realiseren. Maar het ziet er denk ik wel heel gaaf uit.”

Daarmee refereert Jones naar het Iron Fist-kostuum dat al op vage beelden te zien was in het eerste seizoen. Een vernieuwd kostuum zal er waarschijnlijk iets anders uit gaan zien. Het tweede seizoen is nog niet officieel besteld, maar volgens Marvel en Netflix was het eerste seizoen erg goed bekeken. De vraag is of dat genoeg is om een tweede seizoen te rechtvaardigen, maar we gaan er vanuit van wel.

Bron: HHWLOD

Lees meer over: Marvel, Netflix, Iron Fist, Kostuum, Finn Jones

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws