search

Ons nieuws van dinsdag 23 mei 2017

'College-ish' vindt onderdak bij Freeform
Series / Nieuws

'College-ish' vindt onderdak bij Freeform

Het eerste seizoen is goed voor 13 episodes.

Geoffrey Ketels

Enige tijd geleden raakte bekend dat er naar alle waarschijnlijkheid een spin-off zou verschijnen van de ABC reeks 'Black-ish'. Ondertussen bevestigde Freeform dat het 13-episodes tellende eerste seizoen van 'College-ish' (gelukkig is het nog een werktitel) door haar zal worden uitgegeven.

In College-ish neemt Yara Shahidi haar rol als Zoey Johnson terug op. Alleen ligt de focus bij deze nieuwe reeks op, je raadt het waarschijnlijk al, het ogenblik dat ze naar het college gaat. Ook Deon Cole is in de reeks terug te zien als Charlie evenals Anthony Anderson als de vader van Zoey, namelijk Dre.

De maker van de reeks Kenya Barris heeft in een interview het volgende gezegd over het oppikken van de spin-off door Freeform; "Ik had in eerste instantie al niet verwacht dat 'Black-ish' een netwerk zou vinden die interesse had om ze uit te brengen, laat staan dat er ooit een spin-off van zou verschijnen. Aan alle schrijvers die moeite ondervinden met het lanceren van hun project raad ik aan om er '-ish' achter te zetten. Blijkbaar heeft een dergelijke titel iets bijzonders!".

Ben jij een fan van Black-Ish en zie je een spin-off wel zitten?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Oliver Stone maakt dramaserie 'Guantanamo'
Series / Nieuws

Oliver Stone maakt dramaserie 'Guantanamo'

Het is de eerste keer dat Stone afleveringen van een tv-serie zal regisseren.

Weinstein Television heeft aangekondigd dat ze de rechten hebben verworven van de geplande dramaserie Guantánamo, die geregisseerd zal worden door niemand minder dan Oliver Stone (Platoon, JFK).

De serie is een creatie van Daniel Voll (The Unit) en zal zich richten op de gevangenen van 's werelds meest beruchte en controversiële gevangenis. Het verhaal zal vanuit meerdere perspectieven worden verteld, zoals in de film Traffic en is het resultaat van Volls uitgebreide onderzoek naar de meest duistere geheimen van Guantánamo Bay.

In de serie, die meerdere seizoenen in beslag moet nemen, zal niet alleen het verhaal van de gevangenen worden verteld, maar ook dat van de soldaten, rechters, advocaten, dokters, journalisten en andere burgers de betrokken zijn bij de afgelegen militaire basis.

Stone zal in elk geval alle afleveringen van het eerste seizoen regisseren. Alexandra Milchan (The Wolf of Wall Street) produceert.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vrees de teaser trailer voor 'Fear the Walking Dead' seizoen 3!
Series / Trailer

Vrees de teaser trailer voor 'Fear the Walking Dead' seizoen 3!

Het feest gaat weer beginnen.

Over een paar weken debuteert alweer het derde seizoen van de Walking Dead spin-off Fear the Walking Dead. AMC heeft nu de eerste teaser trailer onthuld en de beelden zijn behoorlijk stevig.



In het derde seizoen komen de families weer bij elkaar in het gebied bij de Mexicaanse en Amerikaanse grens, een zeer gewelddadig gebied. We krijgen te zien hoe de overlevers een nieuw bestaan proberen op te bouwen. Zo trachten Kim Dickens' Madison en Cliff Curtis' Travis vooral te overleven. Frank Dillane's Nick wil zijn plek vinden als de leider van een aparte gemeenschap.

AMC start op 4 juni met uitzenden van het derde seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Synopsis 'Legends of Tomorrow' S3 hint naar nieuw team
Series / Nieuws

Synopsis 'Legends of Tomorrow' S3 hint naar nieuw team

Wat heeft The CW voor ons in het verschiet?

Het ziet ernaar uit dat het team van Legends of Tomorrow in het derde seizoen een andere samenstelling krijgt. The CW heeft de eerste synopsis vrijgegeven van het nieuwe seizoen, die laat zien dat er wat veranderingen plaatsvinden.

Nadat ze Eobard Thawne en zijn Legion of Doom verslagen hebben, komen de Legends tegenover een nieuwe bedreiging te staan, die ze zelf aan het einde van het vorige seizoen gemaakt hebben. Toen ze een moment in tijd waar ze al deel aan hadden bezochten, braken ze de tijdlijn en maakten ze anachronismen. Mensen, dieren en objecten werden over de tijd verspreid! Ons team moet nu een manier vinden om de boel te herstellen, voordat de tijd zelf uit elkaar valt.

Maar voordat onze Legends weer in actie kunnen komen, zetten Rip Hunter (Arthur Darvill) en zijn nieuw opgestelde Time Bureau vraagtekens bij hun methodes. Nu het Time Bureau in essentie de nieuwe baas is, vallen de Legends uit elkaar - totdat Mick Rory (Dominic Purcell) een van hen vindt tijdens zijn welverdiende vakantie in Aruba. Sara (Caity Lotz) ziet het als een kans om weer in actie te komen en verzamelt de Legends weer. En dus keren onder meer miljardair Ray Palmer (Brandon Routh), de onconventionele historicus-superheld Nathan Heywood (Nick Zano) en Professor Martin Stein (Victor Garber) en Jefferson "Jax" Jackson (Franz Drameh), die gezamenlijk de metamens Firestorm vormen terug.

Eenmaal weer samen, dagen de Legends de autoriteit van het Time Bureau over tijd uit en staan ze erop dat hun methoden wellicht rommelig zijn, maar dat de problemen die zij oplossen boven de macht van de Time Bureau liggen. Sommige problemen kunnen alleen opgelost worden door de Legends.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gigantische draak op foto's 'Game of Thrones' S7
Series / Foto's

Gigantische draak op foto's 'Game of Thrones' S7

Zo groot als een Boeing...

Er zijn zeven foto's vrijgegeven van het zevende seizoen van HBO's Game of Thrones. Een plotsynopsis is er nog altijd niet. De serie gaat op 16 juli weer van start. Hieronder, zonder verder omhaal, de beelden.

Een tijd geleden kregen we nog te horen dat de draken van Daenerys (Emilia Clarke) zo groot als vliegtuigen zouden worden in het zevende seizoen van de HBO-hitserie. Dat blijkt niet gelogen, want hieronder zien we Dany op Drogon zitten. En die is werkelijk gigantisch.



Er is ook een beeld van Arya (Maisie Williams) die te paard op weg is naar… een plek. Zou ze er hard aan werken namen af te strepen van haar lange lijst?



Gwendoline Christie (Brienne of Tarth) amuseert zich op de set.



Deze foto van achter de schermen toont Cersei (Lena Headey) en Jaime (Nikolaj Coster-Waldau), in de troonzaal van Kings Landing. Of hij haar kan beschermen (of uiteindelijk vermoordt?)…



Verder is er een foto van Jon Snow (Kit Harington), die op weg lijkt, of terugkeert van, een winterachtig Winterfell. Hij is misschien wel op weg naar Dany. We zagen namelijk al eens setfoto's waarop ze samen te zien zijn.



Littlefinger (Aidan Gillen) en Sansa Stark (Sophie Turner) maken plannen in Winterfell. Eind vorig seizoen merkten we al dat Littlefinger van plan was chaos te zaaien en het is de vraag of Sansa daarvoor valt.



Tormund Giantsbane (Kristofer Hivju) hoopt Brienne te zien op deze foto. Het duo had een opmerkelijk goede klik.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Showrunner 'Unbreakable Kimmy Schmidt' over DIE Netflix-crossover
Series / Nieuws

Showrunner 'Unbreakable Kimmy Schmidt' over DIE Netflix-crossover

Fans kregen iets heel speciaals te zien...

De wereld van Unbreakable Kimmy Schmidt is een vrij aparte. Onlangs ging het derde seizoen in zijn geheel in première op Netflix en daarin zit een opmerkelijke cameo. Let op, want dit bericht zit vol spoilers. Alleen verder lezen op eigen risico dus.



In de vijfde aflevering van het seizoen wordt Gretchen (Lauren Adams) naar een behoorlijk bekende gevangenis gebracht: Litchfield. Daar ontmoet ze Black Cindy (Adrienne C. Moore), een van de personages van Netflix-serie Orange is the New Black. Producent Robert Carlock legt uit hoe de crossover tot stand kon komen.

De beelden van Black Cindy zijn hergebruikt van OitNB en was oorspronkelijk bedacht als een manier om geld te besparen. "We mailden Jenji Kohan om te vragen of het OK zou zijn als Gretchen naar die gevangenis zou gaan. En toen vroegen we haar of het ook goed zou zijn als een van de personages te zien zou zijn om het heel echt te maken. Het leek ons heel leuk en dat vond Jenji prima."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.