search
Cory en Topanga zijn terug in eerste tv-spot 'Girl Meets World'
Series / Trailer

Cory en Topanga zijn terug in eerste tv-spot 'Girl Meets World'

Ben Savage en Danielle Fishel spelen opnieuw het (nu volwassen) koppel.



In 2012 werd bekend dat Disney Channel een terugkeer naar de wereld van Ben Savage's Boy Meets World-personage Cory Matthews plande met Girl Meets World. Deze 'sequel-serie' volgt de dochter van Cory en Topanga (Danielle Fishel). Een groot aantal afleveringen zijn inmiddels gefilmd en we hebben nu de eerste tv-spot voor jullie.

De nieuwe comedy-serie speelt zich af in New York City en bevat dezelfde oprechte en grappige verhalen waar Boy Meets World bekend om stond. Deze keer worden deze verhalen echter verteld vanuit het perspectief van een tienermeisje, de nieuwsgierige en slimme Riley en haar geestige vriendinnetje Maya. Hun ervaringen op de middelbare school worden ietwat belemmerd door de aanwezigheid van Riley's vader, die lid is van de faculteit en ook hun nieuwe geschiedenisleraar is, en Riley's moeder, die de eigenaar is van puddingzaak die populair is onder scholieren.

Het is nog niet bekend wanneer de eerste aflevering van Girl Meets World zal worden uitgezonden, maar een van de zomermaanden lijkt zeer waarschijnlijk.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen