Oorlog in eerste trailer 'Game of Thrones' S7

Oorlog in eerste trailer 'Game of Thrones' S7

Overal vijanden, en dan vooral de White Walkers.

Jim Pedd, 24 mei 2017 om 19:04


Vijanden in het oosten, vijanden in het westen, vijanden in het zuiden en vijanden in het noorden. Cersei (Lena Headey) somt de problemen waar ze voor staat even op in de eerste echte trailer voor het zevende seizoen van HBO-hit Game of Thrones. Veel onthullen de beelden niet, behalve dat het zeven afleveringen tellende seizoen bijzonder veel actie krijgt.

De verschillende personages die we gaan volgen komen voor grote uitdagingen te staan, waarbij Davos (Liam Cunningham) goed uitlegt wat er speelt: iedereen moet samenwerken, anders is er uiteindelijk geen winnaar van de oorlog om de IJzeren Troon. Want de grote oorlog staat op het punt te uit te breken, brengt Jon Snow (Kit Harington) in herinnering.

Afgezien daarvan zien we een paar mooie flitsen van veldslagen. Opmerkelijk genoeg ontbreken er echte beelden van de White Walkers, terwijl duidelijk is dat zij de komende twee seizoenen de grootste uitdaging voor Westeros vormen. De White Walkers staan namelijk op het punt om het continent binnen te vallen en daarvoor zullen de families die nu lijnrecht tegenover elkaar staan, moeten samenwerken. Duidelijk is ook dat Cersei daar niet voor open zal staan, dus dat het uiteindelijk aan gaat komen op Jon Snow en Daenerys (Emilia Clarke).

Op 16 juli gaat het zeven afleveringen tellende op een na laatste seizoen in première.

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Lena Headey, Liam Cunningham, Kit Harington, Emilia Clarke, Trailer, Seizoen 7

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws