'Sense8' na twee seizoenen voorbij

'Sense8' na twee seizoenen voorbij

Als dat er komt, wordt het vermoedelijk het laatste.

Jim Pedd, 2 juni 2017 09:03

Netflix-serie Sense8 was in elk geval erg ambitieus. Maar dat was ook te zien in de kosten, want de show kostte in het tweede seizoen maar liefst 9 miljoen dollar per aflevering om te maken. Wat fans en de makers betreft, komt er nog een derde seizoen, maar Netflix laat nu weten dat er geen nieuw seizoen komt.
“Na 23 afleveringen, 16 steden en 13 landen, komt het verhaal van het Sense8 cluster tot een einde,” liet Cindy Holland - VP van Original Content bij Netflix - weten. “Het is alles wat wij en de fans ervan hadden hopen: gedurfd, emotioneel, prachtig, spannend en onvergetelijk. Nooit eerder was er zo’n diverse en internationale serie, en dat zien we terug in de gemeenschap van gepassioneerde fans van over de hele wereld.”

Het nieuws komt een week na de annulering van The Get Down, net zo’n ambitieuze Netflix-serie. Sense8 draaide om acht mensen van verschillende delen van de wereld, die aan elkaar verbonden raken. Ze kunnen elkaar zien en met elkaar praten, hebben toegang tot elkaars diepste emoties. Maar hun levens zijn in gevaar.

Bron: Newsflix

Lees meer over: Netflix, Sense8, Brian J Smith, Roberto Malerbo, Lily Wachowski, Lana Wachowski

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws