search
Erinn Hayes stapt uit 'Kevin Can Wait'
Series / Nieuws

Erinn Hayes stapt uit 'Kevin Can Wait'

Betekent dit meteen een drastische ommekeer voor de reeks?

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Opmerkelijk nieuws vandaag nu bekend is geraakt dat Erinn Hayes de serie 'Kevin Can Wait' zal verlaten. Daarmee lijkt de serie meer dan ooit een sequel (of moeten we zeggen prequel?) te worden van 'The King of Queens'.


Hayes speelde in Kevin Can Wait de vrouw van Kevin James, namelijk Donna. Het nieuws over het verdwijnen van de actrice uit de serie werd voor het eerst de wereld ingestuurd door TV Line. Ondertussen is het echter bevestigd. Kort nadat dit nieuws voor het eerst verscheen maakte CBS bekend dat de King of Queens co-ster Leah Remini het tweede seizoen zal versterken nadat ze eerder aan het einde van het eerste seizoen reeds een gastoptreden maakte.

Het gebeurt wel vaker dat er personages uit een serie worden geschreven, maar voor Kevin Can Wait betekent het verdwijnen van Kevin's vrouw toch een bijzonder grote ommekeer voor de reeks. De dynamiek van de serie lijkt dan ook compleet omgegooid te zullen worden. Zou het einde van seizoen 1 hier trouwens reeds een kleine verwijzing naar zijn? Dan keert Kevin immers even terug naar zijn leven als agent, uiteraard samenwerkend met Remini's Vanessa Cellucci.

Ben jij een fan van Kevin Can Wait en kijk jij al uit naar het nieuwe pad dat deze reeks zal bewandelen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen