search

Ons nieuws van maandag 5 juni 2017

Erinn Hayes stapt uit 'Kevin Can Wait'
Series / Nieuws

Erinn Hayes stapt uit 'Kevin Can Wait'

Betekent dit meteen een drastische ommekeer voor de reeks?

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Opmerkelijk nieuws vandaag nu bekend is geraakt dat Erinn Hayes de serie 'Kevin Can Wait' zal verlaten. Daarmee lijkt de serie meer dan ooit een sequel (of moeten we zeggen prequel?) te worden van 'The King of Queens'.

Hayes speelde in Kevin Can Wait de vrouw van Kevin James, namelijk Donna. Het nieuws over het verdwijnen van de actrice uit de serie werd voor het eerst de wereld ingestuurd door TV Line. Ondertussen is het echter bevestigd. Kort nadat dit nieuws voor het eerst verscheen maakte CBS bekend dat de King of Queens co-ster Leah Remini het tweede seizoen zal versterken nadat ze eerder aan het einde van het eerste seizoen reeds een gastoptreden maakte.

Het gebeurt wel vaker dat er personages uit een serie worden geschreven, maar voor Kevin Can Wait betekent het verdwijnen van Kevin's vrouw toch een bijzonder grote ommekeer voor de reeks. De dynamiek van de serie lijkt dan ook compleet omgegooid te zullen worden. Zou het einde van seizoen 1 hier trouwens reeds een kleine verwijzing naar zijn? Dan keert Kevin immers even terug naar zijn leven als agent, uiteraard samenwerkend met Remini's Vanessa Cellucci.

Ben jij een fan van Kevin Can Wait en kijk jij al uit naar het nieuwe pad dat deze reeks zal bewandelen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Script pilot 'Y: The Last Man' af
Series / Nieuws

Script pilot 'Y: The Last Man' af

Brian K. Vaughan is er erg blij mee.

De verfilming van Brian K. Vaughans Y: The Last Man komt dichterbij. De pilot van de show is nu geschreven. In een interview met CBR ging Vaughan in op de serie en vertelde hij erg tevreden te zijn met het script van de pilot.

"Ik heb recentelijk nog een fenomenale versie van de Y: The Last Man-pilot gelezen, geschreven door Michael Green voor FX. Er zou binnenkort erg cool nieuws over een nieuwe verfilming moeten komen," zegt Vaughan.

Zijn comicserie, die tussen 2002 en 2008 liep, draait om Yorick Brown en zijn aapje Ampersand. Zij zijn de enige twee overlevenden van een massa-uitsterving waarbij alle levende zoogdieren met een Y-chromosoom dood zijn gegaan. De reeks won meerdere prijzen en het is al meerdere keren geprobeerd de boel te verfilmen.

Zo probeerde New Line Cinema met regisseur D.J. Caruso een live-action film te maken, maar bleek de omvang van het verhaal te groot. Ook Dan Trachtenberg probeerde de reeks naar het witte doek te krijgen, maar slaagde evenmin. Nu is het dus tijd voor een tv-serie en gezien de sterke prestaties van dit soort franchises, zou het zomaar eens kunnen lukken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Komt er een zesde seizoen van 'House of Cards'?
Series / Nieuws

Komt er een zesde seizoen van 'House of Cards'?

En ligt het einde van de serie al vast?

Jaren geleden bestelde Netflix bij wijze van experiment twee seizoenen van House of Cards. Maar ondertussen is de streamer toe aan het vijfde seizoen van die serie en is het vernieuwingsbeleid wat strenger geworden. Er moeten meer risico's genomen worden vindt CEO Reed Hastings. En dus is het de vraag of er wel een zesde seizoen komt.

Showrunners Frank Pugliese en Melissa James Gibbon vertelden aan The Hollywood Reporter dat er in elk geval voorlopig geen einde in zicht is. "Werkend aan televisie, moet je een gevoel hebben, als het gaat eindigen, hoe dat zal gebeuren. Maar er is altijd een plan, voor als je weer verder mag," aldus Pugliese.

"Maar dat is de truc. Het moet als een organisch einde en een organische payoff van het verhaal van dit seizoen voelen. In dit geval denk ik dat we allebei de kanten op kunnen en vinden we het prima om de kijker naar meer te doen verlangen," vulde James Gibson daarop aan.

Wat het daadwerkelijke einde betreft, blijkt er nooit een abrupt einde gepland te zijn. "Daar zijn meerdere ideeën over," vertelde Pugliese verder. "Er staat niets helemaal vast, en er is ook geen afspraak gemaakt over hoe het zou kunnen eindigen. Gesprekken die we met Beau [Willimon, bedenker] gehad hebben, waren vooral over thematische beloftes en plekken die de serie zou kunnen bezoeken. Maar de serie had er zoveel. Tot in zekere mate vervullen we beloftes van gesprekken die we gevoerd hebben, maar staat de boel open om ook naar andere plekken te gaan."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opnames 'Strangers Things' seizoen 2 officieel afgerond!
Series / Nieuws

Opnames 'Strangers Things' seizoen 2 officieel afgerond!

De opnames van het nieuwe seizoen begonnen afgelopen november.

De opnames van het tweede seizoen van de Netflix-serie Stranger Things zijn officieel afgerond! Leden van de cast vierden dit door verschillende foto's (waarvan de leukste hieronder) te delen via hun Twitter-accounts. De opnames van de nieuwe afleveringen begonnen in november 2016 al.

De eerste beelden van het tweede seizoen kregen we afgelopen februari al voorgeschoteld, maar sindsdien hebben we geen nieuwe beelden meer gezien. We weten natuurlijk wel dat de nieuwe afleveringen rond Halloween beschikbaar worden gesteld.

Er wordt behoorlijk geheimzinnig gedaan over het tweede seizoen van Stranger Things. Bedenkers/showrunners Matt en Ross Duffer hebben nog meer heel weinig onthuld over wat er met de jonge helden in de serie zal gaan gebeuren. In de komende twee maanden wordt een nieuwe trailer verwacht.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Alle tv-series op Blu-Ray en Dvd
Series / Blu-ray Review

Alle tv-series op Blu-Ray en Dvd

Weer met veel nieuws en leuks.

De maand juni heeft weer een reeks Blu-ray en Dvd-uitgaven voor in petto. Hieronder ons maandelijkse overzicht!

Welke uitgaven mag jouw collectie verwelkomen?

13 juni: Loch Ness (Seizoen 1)
13 juni: Lewis (Seizoen 1)
13 juni: Lewis (Seizoen 2)
13 juni: Death in Paradise (Seizoen 6)
13 juni: Miss Marple (Seizoen 1-3)
13 juni: The Five (Seizoen 1)
13 juni: Ängelby (Seizoen 1)
13 juni: Safe House (Seizoen 1)
14 juni: The Last Ship (Seizoen 3) Ook op Blu-Ray
14 juni: Suits (Seizoen 6) Ook op Blu-Ray
14 juni: The Last Kingdom (Seizoen 2) Ook op Blu-Ray
14 juni: The Magicians (Seizoen 1) Ook op Blu-Ray
14 juni: Limitless (Seizoen 1)
14 juni: Shades of Blue (Seizoen 1)
27 juni: Rebecka Martinsson

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe seizoen 'The Walking Dead' wordt beste tot op heden
Series / Nieuws

Nieuwe seizoen 'The Walking Dead' wordt beste tot op heden

Volgens Ross Marquand.

In oktober gaat The Walking Dead weer verder en als we acteur Ross Marquand moeten geloven wordt deze het beste seizoen tot op heden. En dit zou goed uitkomen, aangezien het zevende seizoen niet al te best werd ontvangen.

In de serie van AMC speelt Marquand de rol van Aaron, te zien sinds het vijfde seizoen. Tegenover ComicBook,com zei de acteur:

"Ik bedoel, ik kan niet teveel zeggen, maar ik zeg het nogmaals dat we nu bezig zijn met het beste seizoen tot dusver. Ik vind dat deze zo goed gemaakt is... Elke aflevering die ik las blies me omver en er staat meer op het spel dan ooit tevoren. En dat betekent veel aangezien we de laatste 7 jaar steeds hoger hebben ingezet. Om nog verder te gaan in seizoen 8 is zo verbazingwekkend."

Het achtste seizoen van The Walking Dead start dus in oktober. De eerste aflevering is gelijk ook de 100e Walking Dead sinds de start in 2010.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.