Damon Gupton keert niet terug naar Criminal Minds

De soap rond de cast blijft bovendien maar duren...

Geoffrey Ketels, 14-06-2017 18:35

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Slecht nieuws voor de fans van acteur Damon Gupton. Hij heeft namelijk bekend gemaakt dat hij na amper één seizoen Criminal Minds zal verlaten. Gupton maakte zijn intrede in het twaalfde seizoen van de reeks en speelde de rol van Special Agent Stephen Walker. Volgers van de acteur op Twitter zagen dit weekend de tweet verschijnen waarin hij stelde zijn job kwijt te zijn.
De cast van het populaire misdaaddrama werd het voorbije seizoen danig door elkaar geschud. Niet alleen maakte Gupton bijvoorbeeld zijn introductie, ook Adam Rodriguez werd aan de cast toegevoegd. Daarnaast raakte bekend dat Gibson werd ontslagen en Aisha Tyler voltijds deel zou gaan uitmaken van de cast. Bovendien maakte ook Paget Brewster terug haar intrede. De wijzigingen in de cast van Criminal Minds zijn waarschijnlijk nog niet voorbij. Recent raakte bijvoorbeeld nog bekend dat zowel A.J. Cook als Kirsten Vangsness het niet eens zijn met de nieuwe loonbepalingen die werden voorgesteld. Mochten de onderhandelingen afspringen kan er ook op dit vlak dus nog een flinke aardverschuiving plaatsvinden voor de reeks.

Eerlijk is eerlijk, Gupton wist zich eigenlijk niet echt te integreren in de reeks. Bovendien benadrukte Erica Messer recent dat het inhuren van Gupton de beslissing was van het netwerk. Het lijkt ons in ieder geval aannemelijk om nu reeds te stellen dat Walker één van de personages zal zijn die de crash aan het einde van het twaalfde seizoen niet zal overleven. Hoe het ook zij, de fans zullen afscheid moeten nemen van Gupton's personage in Criminal Minds.

Bron: TV.com

Lees meer over: Criminal Minds, CBS, drama, serie

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in