search
Steven Yeun terug als Glenn in 'The Walking Dead'?
Series / Nieuws

Steven Yeun terug als Glenn in 'The Walking Dead'?

De acteur staat dus open voor een terugkeer alleen de vraag is hoe?

In de eerste aflevering van het zevende seizoen van The Walking Dead kwam het personage Glenn van acteur Steven Yeun aan zijn einde. Hij werd bruut vermoord door Negan. Yeun heeft nu de deur opengezet voor een terugkeer.


"Ik zal je vinden," waren de de laatste woorden van Glenn, gericht aan Maggie die zwanger is van zijn kind. Hoe denkt Yeun terug te kunnen keren.

"Ik laat dat over aan wat logisch zou zijn," aldus de acteur tegenover The Sunday Telegraph. "Ik zou niet willen dat iemand wat forceert, maar ik zou er helemaal klaar voor zijn."

Yeung heeft zelf aan de Walking Dead-producenten gevraagd of zijn personage deze dood mocht krijgen in de serie; iets dat in de strips al vast stond. "Ik heb hier geen spijt van. Je kunt er beter eerder uitstappen, dan dat je het personage niet meer met overtuiging speelt."

De acteur staat dus wel open voor een terugkeer. De vraag is uiteraard hoe dit zou kunnen gebeuren na zijn brute dood in seizoen 7? Via een flashback misschien? Het achtste seizoen start in oktober.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen