Titel première 'Westworld' S2 lijkt bekend

Titel première 'Westworld' S2 lijkt bekend

Journey Into N.

Jim Pedd, 19 juni 2017 om 08:00

Er is nog maar weinig bekend over het tweede seizoen van Westworld. Maar showrunner Jonathan Nolan heeft vandaag wel een hint geplaatst naar de titel van de eerste aflevering. Op Reddit plaatste Nolan een beeld waarop een deel van de titel te zien is: Journey Into N. Meer dan dat lezen we niet, al wordt gedacht dat het laatste woord Night is. Dat is namelijk de titel van het laatste verhaal dat Dr. Robert Ford (Anthony Hopkins) bedacht voor het park.


Het leeuwendeel van de details over het tweede seizoen is geheim gehouden. De verwachting is dat het seizoen - dat in 2018 op HBO verder gaat - praktische antwoorden over het park zal beantwoorden. Zo zou het tijdstip waarop de serie zich afspeelt onthuld worden. En we weten dat Ed Harris terugkeert en “in extreme modus” mag spelen. Talulah Riley en Louis Herthum zijn verder gepromoveerd tot regulars. En mogelijk komen er antwoorden over het mysterieuze SW-park.

Lees meer over: Westworld, HBO, Jonathan Nolan, Journey Into N, seizoen 2, Anthony Hopkins, Ed Harris, Talulah Riley, Louis Herthum

Informatie over de serie: Westworld

Populair nieuws