'Powerless'-aflevering Adam West online te zien

Powerless-aflevering Adam West online te zien

Bekijk hem hier in zijn geheel!

Jim Pedd, 20 juni 2017 om 10:08

Adam West staat vooral bekend als zijn werk als Batman. Een van zijn laatste rollen was in de NBC-komedie Powerless. In een aflevering die niet uitgezonden werd en ook niet uitgezonden had moeten worden, speelde hij een rolletje. Die aflevering is nu als eerbetoon aan de acteur in zijn geheel online gezet.
Het gaat om de aflevering Win, Luthor, Draw, waarvan er natuurlijk ook een synopsis is. Als een aanval van buitenaardse wezens het Gotham-hoofdkwartier beschadigd, heeft Voorzitter West (gastrol Adam West) slecht nieuws voor Van (Alan Tudyk) en Emily (Vanessa Hudgens). In een poging het bedrijf te redden, wordt iedereen doelwit van Emily’s efficiëntie. Ondertussen krijg Jackie (Christina Kirk) een schokkende verrassing die haar leven zal veranderen.”
De aflevering van Powerless werd enige tijd geleden al opgenomen en nooit uitgezonden op televisie, nadat NBC de serie uit de lucht haalde. De reden: de kijkcijfers waren uiterst dramatisch. Drie afleveringen werden daardoor nooit uitgezonden, waarvan bovenstaande er een is.

Lees meer over: Powerless, Adam West, DC Comics, NBC, Komedie, Vanessa Hudgens, Alan Tudyk, Christina Kirk

Populair nieuws