search
Draken, oorlog en White Walkers in trailer 'Game of Thrones'
Series / Trailer

Draken, oorlog en White Walkers in trailer 'Game of Thrones'

De strijd gaat helemaal los.

HBO heeft de tweede trailer voor seizoen zeven van Game of Thrones vrijgegeven. Die maakt één ding hel duidelijk: al het voorgaande is niets vergeleken met wat er gaat komen. Er wacht namelijk vele veldslagen. Zo zien we de vloot van Daenerys (Emilia Clarke) op King's Landing afgaan, zien we draken in actie, soldaten vechten en zijn de White Walkers in de trailer te zien. Hieronder kan je de trailer bekijken.




Dit seizoen van Game of Thrones zal zowel de langste, als enkele van de kortste afleveringen van de serie bevatten. Zo is er de finale die wel 90 minuten duurt, en zijn er twee andere afleveringen van een uur. De kortste zou vijftig minuten duren straks. Al die tijd is nodig om te laten zien hoe de laatste strijd om Westeros gevoerd wordt.

Niet alleen probeert Dany Westeros te veroveren, ook wil Jon Snow (Kit Harington) haar ervan overtuigen samen te werken in de strijd tegen de White Walkers. Want dat die er zijn, wordt ook in deze trailer eens te meer duidelijk. Vanaf 16 juli weer te zien op HBO!

Aanbevolen artikelen