Kim Raver keert terug naar Grey's Anatomy

Kim Raver keert terug naar Grey's Anatomy

Dr. Teddy Altman is echter toch niet helemaal terug...

Geoffrey Ketels, 21 juni 2017 14:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Kim Raver heeft bekend gemaakt dat ze (even) terug te zien zal zijn in de populaire reeks 'Grey's Anatomy'. Raver zal naar verwachting geen fulltime lid van de cast meer worden, maar zal haar opwachting als gast in één van de episodes tijdens het veertiende seizoen van de serie. In hoeveel afleveringen ze precies te zien zal zijn is momenteel (nog) niet bekend.
De kijkers namen afscheid van Teddy tijdens het achtste seizoen. Toen verliet ze Grey Sloan nadat haar goede vriend Owen (gespeeld door Kevin McKidd) haar had ontslagen. Haar ontslag had echter ook een positief gevolg. Zo kon ze eindelijk haar droom najagen om aan de slag te gaan bij MEDCOM. Sinds dat moment was Raver niet meer te zien in de reeks. Tijdens de finale van het dertiende seizoen werd echter alles reeds in gereedheid gebracht voor haar (tijdelijke) terugkeer.

Raver is uiteraard niet alleen bekend omwille van haar rol als Teddy in Grey's Anatomy. Zo was ze ook te zien in 24 als Audrey en bovendien lekte recent uit dat ze zal verschijnen in het aankomende seizoen van de serie Ray Donovan. Ben jij een fan van Grey's Anatomy en kijk je al uit naar de terugkeer van Teddy?

Bron: TV.com

Lees meer over: Greys Anatomy, serie, Kim Raver

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws