Eli Roths 'Hemlock Grove' keert in juli terug op Netflix

'Hemlock Grove' keert 11 juli terug op Netflix

Tweede seizoen met tien nieuwe afleveringen, Famke Janssen en Bill Skarsgård.

Bram de Groot, 15 april 2014 08:00

Vanaf 11 juli is het tweede seizoen van Hemlock Grove te zien op Netflix, ook in Nederland. De thriller van uitvoerend producent Eli Roth, gebaseerd op de gelijknamige roman van Brian McGreevy, is een "Netflix Original" en werd verleden jaar genomineerd voor twee Emmy Awards.
"Het tweede seizoen is een spannende mix van passie, intriges en bovennatuurlijke spanning die op raadselachtige, fascinerende wijze samenkomen," aldus Ted Sarandos, een chef bij Netflix. "De nieuwe serie opent een deur naar een volstrekt nieuw hoofdstuk waarvan de fans zullen smullen." Ook Roth kijkt uit naar 11 juli: ‘'Ik kan niet wachten om fans te laten zien wat het tweede seizoen voor hen in petto heeft. Al hun verwachtingen zullen worden overtroffen."

Hemlock Grove is een bovennatuurlijke thriller waarin de vreemde voorvallen in een klein stadje in Pennsylvania worden onderzocht. De serie richt zich op de onwaarschijnlijke vriendschap tussen Roman Godfrey (Skarsgård), de jonge erfgenaam van de familie die het stadje heeft opgericht, en Peter Rumancek (Liboiron), een nieuwe zigeuner en buitenstaander. Beiden hebben een monsterlijk geheim dat wordt onthuld.

In tien nieuwe afleveringen van één uur zijn er rollen weggelegd voor onder Famke Janssen, Bill Skarsgård, Landon Liboiron en Dougray Scott.

Lees meer over: Hemlock Grove, 2014, eli Roth, seizoen 2, Ted Sarandos, Brian McGreevy, netflix, zomer, famke janssen, tien afleveringen

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws