Eerste synopsissen 'Game of Thrones' S7!

Eerste synopsissen 'Game of Thrones' S7!

Wat vertellen ze ons over het seizoen?

Jim Pedd, 8 juli 2017 om 15:05

Vandaag hebben we voor het eerst synopsissen en titels van afleveringen van HBO’s hit Game of Thrones. De zender gaf de synopsissen en titels van de eerste drie afleveringen vrij en die zijn weer lekker minimaal.
Aflevering 61: Dragonstone - 16 juli
Jon (Kit Harington) organiseert de verdediging van het Noorden. Cersei (Lena Headey) probeert de kansen gelijk te trekken. Daenerys (Emilia Clarke) komt thuis.
Geschreven door David Benioff & D.B. Weiss, geregisseerd door Jeremy Podeswa.

Aflevering 62: Stormborn - 23 juli
Daenerys (Clarke) krijgt een onverwachte bezoeker. Jon (Harington) krijgt te maken met een opstand. Tyrion (Peter Dinklage) plant de invasie van Westeros.
Geschreven door Bryan Cogman, geregisseerd door Mark Mylod.

Aflevering 63: The Queen’s Justice - 30 juli
Daenerys (Clarke) houdt hof. Cersei (Lena Headey) geeft een cadeau terug. Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) leert van zijn fouten.
Geschreven door David Benioff & D.B. Weiss, geregisseerd door Mark Mylod.

Dit seizoen is Daenerys eindelijk op weg naar Westeros met haar legers, draken en de nieuwe Hand van de Koningin, Tyrion Lannister. Jon Snow is tot koning in het Noorden gekroond, nadat hij Ramsay Bolton versloeg in de Battle of the Bastards en Winterfell heroverde voor House Stark. In King’s Landing heeft Cersei Lannister de Iron Throne veroverd door de High Sparrow, zijn volgelingen en haar rivalen te verbranden in de Sept of Baelor. Maar terwijl oude allianties uiteen vallen en nieuwe opkomen, marcheert een leger ondoden naar de Wall, en dreigt het game of thrones voor altijd tot een einde te komen.

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, DB Weiss, David Benioff, Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey, Peter Dinklage, Nikolaj Coster Waldau

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws