search

Ons nieuws van zaterdag 8 juli 2017

Eerste synopsissen 'Game of Thrones' S7!
Series / Nieuws

Eerste synopsissen 'Game of Thrones' S7!

Wat vertellen ze ons over het seizoen?

Vandaag hebben we voor het eerst synopsissen en titels van afleveringen van HBO's hit Game of Thrones. De zender gaf de synopsissen en titels van de eerste drie afleveringen vrij en die zijn weer lekker minimaal.

Aflevering 61: Dragonstone - 16 juli
Jon (Kit Harington) organiseert de verdediging van het Noorden. Cersei (Lena Headey) probeert de kansen gelijk te trekken. Daenerys (Emilia Clarke) komt thuis.
Geschreven door David Benioff & D.B. Weiss, geregisseerd door Jeremy Podeswa.

Aflevering 62: Stormborn - 23 juli
Daenerys (Clarke) krijgt een onverwachte bezoeker. Jon (Harington) krijgt te maken met een opstand. Tyrion (Peter Dinklage) plant de invasie van Westeros.
Geschreven door Bryan Cogman, geregisseerd door Mark Mylod.

Aflevering 63: The Queen's Justice - 30 juli
Daenerys (Clarke) houdt hof. Cersei (Lena Headey) geeft een cadeau terug. Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) leert van zijn fouten.
Geschreven door David Benioff & D.B. Weiss, geregisseerd door Mark Mylod.

Dit seizoen is Daenerys eindelijk op weg naar Westeros met haar legers, draken en de nieuwe Hand van de Koningin, Tyrion Lannister. Jon Snow is tot koning in het Noorden gekroond, nadat hij Ramsay Bolton versloeg in de Battle of the Bastards en Winterfell heroverde voor House Stark. In King's Landing heeft Cersei Lannister de Iron Throne veroverd door de High Sparrow, zijn volgelingen en haar rivalen te verbranden in de Sept of Baelor. Maar terwijl oude allianties uiteen vallen en nieuwe opkomen, marcheert een leger ondoden naar de Wall, en dreigt het game of thrones voor altijd tot een einde te komen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Clash tussen belangrijke 'Game of Thrones' personages
Series / Nieuws

Clash tussen belangrijke 'Game of Thrones' personages

Nieuwe machtsstrijd!

Nog een paar dagen en dan start eindelijk het nieuwe seizoen van Game of Thrones, waarin we uiteraard terugkeren naar George R.R. Martins Zeven Koninkrijken op het westelijke continent Westeros. Er staat ons een clash tussen twee belangrijke personages te verwachten. Verwacht lichte spoilers.

Tegenover Entertainment Weekly liet Kit Harington weten dat zijn personage Jon Snow en Sansa Stark (Sophie Turner) nog wel eens gaan clashen:

"Vanaf de eerste scène is er zeker spanning tussen hen. Er zijn dezelfde problemen - zij twijfelt aan zijn keuzes en leiding; hij luistert niet naar haar. Maar hoe dat uitpakt en hoe duister dat wordt, zullen we zien. Het gaat verder dan een broer-zus situatie, het gaat over twee mensen die worstelen om de macht."

Volgende week zondag start HBO met het uitzenden van het zevendelige zevende seizoen. De aansluitende maandag verschijnt de Nederlands ondertitelde versie op Ziggo.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.