Clash tussen belangrijke 'Game of Thrones' personages

Clash in 'Game of Thrones' seizoen 7

Nieuwe machtsstrijd!

Bram de Groot, 8 juli 2017 om 13:00

Nog een paar dagen en dan start eindelijk het nieuwe seizoen van Game of Thrones, waarin we uiteraard terugkeren naar George R.R. Martins Zeven Koninkrijken op het westelijke continent Westeros. Er staat ons een clash tussen twee belangrijke personages te verwachten. Verwacht lichte spoilers.
Tegenover Entertainment Weekly liet Kit Harington weten dat zijn personage Jon Snow en Sansa Stark (Sophie Turner) nog wel eens gaan clashen:

"Vanaf de eerste scène is er zeker spanning tussen hen. Er zijn dezelfde problemen - zij twijfelt aan zijn keuzes en leiding; hij luistert niet naar haar. Maar hoe dat uitpakt en hoe duister dat wordt, zullen we zien. Het gaat verder dan een broer-zus situatie, het gaat over twee mensen die worstelen om de macht."

Volgende week zondag start HBO met het uitzenden van het zevendelige zevende seizoen. De aansluitende maandag verschijnt de Nederlands ondertitelde versie op Ziggo.

Bron: Entertainment Weekly

Lees meer over: Game of Thrones, Doden, HBO, Carice van Houten, George R R Martin, Emilia Clarke, Kit Harington, Peter Dinklage, DB Weiss, Sean Bean, Jack Gleeson

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws