Eerste aflevering 'Fargo' trekt veel kijkers in Amerika

Eerste aflevering 'Fargo' veelbekeken

Meer dan vier miljoen mensen keken de nieuwe serie.

Zilko Tarici, 17 april 2014 14:24

De nieuwe 10-delige serie Fargo werd warm onthaald door het Amerikaanse publiek. De eerste aflevering werd in totaal gekeken door 4,15 miljoen mensen.
''We zijn ontzettend blij met de ontvangst van de Noah Hawley en alle anderen die betrokken zijn bij Fargo'', zei John Landgraf, CEO van FX Networks en FX Productions. ''De acteerprestaties van onze cast zijn fantastisch. Dit is een van de beste shows die we ooit hebben uitgezonden op onze zender. We zijn ontzettend blij met deze cijfers en kunnen niet wachten tot het publiek de andere afleveringen heeft gezien.''

Oscar-winnaar Billy Bob Thornton speelt de hoofdrol van Lorne Malvo, een manipulatieve man die het leven van verzekeringsadviseur Lester Nygaard (Martin Freeman) voor altijd veranderd. Colin Hanks (Dexter) speelt Duluth-politieagent Gus Grimly, een alleenstaande vader die moet kiezen tussen zijn persoonlijke veiligheid en zijn taak als agent wanneer hij oog in oog komt te staan met een moordenaar. Allison Tolman speelt Molly Solverson, een ambitieuze politieagent uit Bernidji.

De kleurrijke cast van Fargo bestaat verder uit acteurs zoals Bob Odenkirk, Oliver Platt, Kate Walsh, Glenn Howerton, Joey King, Peter Breitmayer, Tom Musgrave, Josh lose, Russell Harvard en Adam Goldberg.

De afleveringen van Fargo zijn 24 uur na uitzending in Amerika te zien op Netflix.

Bron: FX

Lees meer over: fargo, martin freeman, billy bob thornton, bob odenkirk, joel coen

Informatie over de serie: Fargo

Populair nieuws