Idris Elba ook in 'The Dark Tower'-serie

Hij is overal Roland Deschain.

Jim Pedd, 17-07-2017 10:21

Het is nog een maand wachten tot The Dark Tower in de bioscoop draait en voor veel fans zal de vraag nog altijd bestaan, of er ook echt een serie komt. Tijdens een interview met Deadline vertelde Akiva Goldsman van wel. Hij zegt dat het er ook op lijkt dat acteur Idris Elba net als in de film ook in de serie de rol van Roland Deschain speelt.
"De eerste aflevering van de serie is nu geschreven en we hopen Ron [Howard]s oorspronkelijke idee om platformen te mengen," aldus Goldsman. "Dat leek tien jaar geleden revolutionair, maar is nu al door anderen gedaan."

Interessant is in elk geval dat Elba weer terug keert. "Idris maakt hier zeker onderdeel van uit, waarin hij net als in de film Roland Deschain de scherpschutter speelt. Deze serie wordt zijn oorsprongsverhaal, gebaseerd op het vierde boek in de reeks, Tovenaarsglas."

De film gaat op 24 augustus in première. Afhankelijk van de prestaties daarvan, gaat men verder met het maken van de serie.


Bron: Deadline

Lees meer over: Idris Elba, The Dark Tower, Akiva Goldsman, Roland Deschain, Ron Howard, Serie, Franchise, Sony, Stephen King

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ontdek nieuwste toevoegingen van Videoland in juni

Ontdek nieuwste toevoegingen van Videoland in juni

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix