search
Pakkende beelden terugkeer 'The 100' en 'iZombie'
Series / Trailer

Pakkende beelden terugkeer 'The 100' en 'iZombie'

De series keren binnenkort terug voor volgende seizoenen.

Tijdens Comic Con heeft The CW coole promo's onthuld voor de series The 100 en iZombie. Deze previews zijn uiteraard bedoeld om de aanstaande seizoenen onder de aandacht te brengen. Check de beelden hieronder!


The 100
De sci-fi serie The 100 is gebaseerd op de boekenreeks van Kass Morgan. De uitvoerend producenten zijn Jason Rothenberg en Leslie Morgenstein (The Vampire Diaries). Het vierde seizoen werd in mei afgerond en er zijn rollen voor onder meer Eliza Taylor als Clarke Griffin, Bobby Morley als Bellamy Blake en Marie Avgeropoulos als Octavia Blake. Het is nog niet bekend wanneer seizoen 5 van The 100 aftrapt, dit zal in ieder geval tijdens het tv-seizoen 2017-2018 zijn. Hieronder de Comic Con preview:iZombie
Ook voor The CW's zombieserie iZombie is een uitgebreide preview onthuld. De serie duikt alweer het vierde seizoen in en opnieuw zijn het opnieuw onder meer Liv (Rose McIver) en Clive (Malcolm Goodwin) die de wereld van de "ondoden" verkennen, vaak ook met de nodige humor. Het derde seizoen van iZombie is recent afgerond; wanneer het vierde seizoen verschijnt is nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen