search
Coole trailers alle DC-superheldenseries!
Series / Trailer

Coole trailers alle DC-superheldenseries!

Arrow, The Flash, Supergirl en

Het Arrowverse is ondertussen flink aan het groeien. Niet alleen zijn er de series Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow. Sinds kort heeft ook Supergirl zich bij de groep aangesloten, uiteraard naast al haar eigen avonturen. The CW is de partij achter het succes en tijdens Comic Con zijn vele beelden onthuld!


Strakke preview Black Lightning
Als eerste een zeer coole video waarin de verschillende superhelden een sprong maken vanuit de comics naar de tv-series, ook met een sneak peek op de nieuwste aanwinst Black Lightning. De nieuwste aanwinst van The CW rond het personage van Cress Williams zou (voorlopig) los komen te staan van de andere series en moet ergens in 2018 debuteren.



Arrow
Arrow start op 12 oktober alweer aan het zesde seizoen. Het is dus maar de vraag hoe lang Stephen Amell nog het kostuum wil dragen. Hieronder de Comic Con-beelden:



The Flash
The Flash is misschien wel de succesvolste DC-serie binnen het Arrowverse tot op heden. Grant Gustins Barry Allen start op 10 oktober aan zijn vierde seizoen.



Legends of Tomorrow
Ook van Legends of Tomorrow verschijnt binnenkort een nieuw seizoen, alweer het derde seizoen zelfs! Op 10 oktober trappen de helden af. Hieronder de trailer.



Supergirl
Het eerste seizoen van Supergirl werd nog door CBS uitgezonden, maar sinds het tweede seizoen is het nichtje van Superman ook te zien bij The CW en uiteraard binnen het Arrowverse. Op 9 oktober gaat Supergirl verder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen