Eerste trailer 'Star Trek: Discovery'!

Eerste trailer 'Star Trek: Discovery'!

Spektakel van de bovenste plank.

Bram de Groot, 23 juli 2017 om 15:06

CBS werkt al een tijdje aan een gloednieuwe Star Trek-serie en nu maanden van wachten is het eindelijk tijd voor een uitgebreide trailer voor Star Trek: Discovery, van uitvoerend producenten Alex Kurtzman, Bryan Fuller en Akiva Goldsman.

Er zijn belangrijke rollen voor onder meer Sonequa Martin-Green als eerste officier Michael Burnham en Michelle Yeoh als kapitein Philippa Georgiou.

Aanvullende rollen zijn er voor Jason Isaacs als Captain Lorca, Doug Jones als wetenschappelijk expert Saru, Anthony Rapp als wetenschappelijk expert Stamets, Terry Serpico als Starfleet admiraal Anderson, Maulik Pancholy als de medische officier Nambue, Sam Vartholomeos als junior Starfleet-officier Connor, Mary Wiseman als kadet Tilly, James Frain als Spocks vader Sarek, Chris Obi als Klingon-leider T’Kuvma, Mary Chieffo als Klingon-commandant L’Rell, Shazad Latif als lieutenant Tyler, Rekha Sharma als commendant Landry, Kenneth Mitchell als Kol, Clare McConnell als Dennas, Damon Runyan als Ujilli en Rainn Wilson als Harry Mudd.

De serie start met een eerste reeks afleveringen op 24 september, via CBS All Access in de States en vanaf 25 september via Netflix in de rest van de wereld. In januari wordt de tweede reeks verwacht.


Lees meer over: Star Trek Discovery, 2017, Michelle Yeoh, Marco Polo, Doug Jones, Anthony Rapp

Populair nieuws