search

Ons nieuws van zondag 23 juli 2017

Coole trailers alle DC-superheldenseries!
Series / Trailer

Coole trailers alle DC-superheldenseries!

Arrow, The Flash, Supergirl en

Het Arrowverse is ondertussen flink aan het groeien. Niet alleen zijn er de series Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow. Sinds kort heeft ook Supergirl zich bij de groep aangesloten, uiteraard naast al haar eigen avonturen. The CW is de partij achter het succes en tijdens Comic Con zijn vele beelden onthuld!

Strakke preview Black Lightning
Als eerste een zeer coole video waarin de verschillende superhelden een sprong maken vanuit de comics naar de tv-series, ook met een sneak peek op de nieuwste aanwinst Black Lightning. De nieuwste aanwinst van The CW rond het personage van Cress Williams zou (voorlopig) los komen te staan van de andere series en moet ergens in 2018 debuteren.



Arrow
Arrow start op 12 oktober alweer aan het zesde seizoen. Het is dus maar de vraag hoe lang Stephen Amell nog het kostuum wil dragen. Hieronder de Comic Con-beelden:



The Flash
The Flash is misschien wel de succesvolste DC-serie binnen het Arrowverse tot op heden. Grant Gustins Barry Allen start op 10 oktober aan zijn vierde seizoen.



Legends of Tomorrow
Ook van Legends of Tomorrow verschijnt binnenkort een nieuw seizoen, alweer het derde seizoen zelfs! Op 10 oktober trappen de helden af. Hieronder de trailer.



Supergirl
Het eerste seizoen van Supergirl werd nog door CBS uitgezonden, maar sinds het tweede seizoen is het nichtje van Superman ook te zien bij The CW en uiteraard binnen het Arrowverse. Op 9 oktober gaat Supergirl verder.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer 'Star Trek: Discovery'!
Series / Trailer

Eerste trailer 'Star Trek: Discovery'!

Spektakel van de bovenste plank.

CBS werkt al een tijdje aan een gloednieuwe Star Trek-serie en nu maanden van wachten is het eindelijk tijd voor een uitgebreide trailer voor Star Trek: Discovery, van uitvoerend producenten Alex Kurtzman, Bryan Fuller en Akiva Goldsman.



Er zijn belangrijke rollen voor onder meer Sonequa Martin-Green als eerste officier Michael Burnham en Michelle Yeoh als kapitein Philippa Georgiou.

Aanvullende rollen zijn er voor Jason Isaacs als Captain Lorca, Doug Jones als wetenschappelijk expert Saru, Anthony Rapp als wetenschappelijk expert Stamets, Terry Serpico als Starfleet admiraal Anderson, Maulik Pancholy als de medische officier Nambue, Sam Vartholomeos als junior Starfleet-officier Connor, Mary Wiseman als kadet Tilly, James Frain als Spocks vader Sarek, Chris Obi als Klingon-leider T'Kuvma, Mary Chieffo als Klingon-commandant L'Rell, Shazad Latif als lieutenant Tyler, Rekha Sharma als commendant Landry, Kenneth Mitchell als Kol, Clare McConnell als Dennas, Damon Runyan als Ujilli en Rainn Wilson als Harry Mudd.

De serie start met een eerste reeks afleveringen op 24 september, via CBS All Access in de States en vanaf 25 september via Netflix in de rest van de wereld. In januari wordt de tweede reeks verwacht.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tv-serie op Blu-Ray: Supergirl
Series / Blu-ray Review

Tv-serie op Blu-Ray: Supergirl

Melissa Benoist strak in pak.

Bedenker: Craig Sweeny | Cast: Melissa Benoist (Kara Zor-El / Kara Danvers / Supergirl), Mehcad Brooks (James Olsen / Guardian), Chyler Leigh (Alex Danvers), Jeremy Jordan (Winslow "Winn" Schott), David Harewood (J'onn J'onzz / Martian Manhunter) e.a. | Uitzending serie: 2015 - heden | Tv-zenders: CBS | The CW

Waar DC het op het witte doek nog niet helemaal op orde lijkt te hebben, weet de tv-afdeling het zogenoemde Arrowverse steeds verder uit te breiden. Maar ook dit ging met stapjes. De DC-serie Supergirl werd in eerste instantie los gelanceerd op een andere tv-zender, maar nadat de serie met Melissa Benoist als de heldin een succes bleek werd ze toegevoegd aan de reeks met Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow.

Onlangs bracht Warner Bros. Supergirl uit op Blu-ray. Hieronder de trailer, gevolgd door een blik op de uitgave.



In Supergirl ontsnapte de twaalfjarige Kara van de gedoemde planeet Krypton met de hulp van haar ouders op hetzelfde moment als baby Kal-El. Beschermd en opgevoed op Aarde door haar pleeggezin, de familie Danvers, groeide Kara op in de schaduw van haar pleegzus, Alex en leerde ze haar krachten te verbergen om haar identiteit verborgen te houden. Jaren later, op vierentwintigjarige leeftijd, woont Kara in National City als assistent van mediamagnaat Cat Grant, die net de voormalige Daily Planet fotograaf Jimmy Olsen heeft aangenomen als haar nieuwe art director.



Serie: Supergirl - Seizoen 1 | Aantal discs 3 x Blu-ray | Afleveringen: 20 x ca. 45 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: Engels DTS-HD 5.1 | Ondertitels: o.a. Nederlands | EAN: 5051888222249 | Release: juli 2017 | Met dank aan: Warner Home Video

De drie Blu-ray schijven van Supergirl zitten vastgeklikt in standaard Blu-ray keepcase met daaromheen een vergelijkbare insteekhoes. In de case staan de Engelstalige titels aangegeven per disc, plus een overzicht van het bonusmateriaal en een blik op de belangrijkste cast.

De 20 afleveringen van Supergirl staan verspreid over drie schijven. De beeldkwaliteit mag meer dan fraai genoemd worden. Vooral de mooie scherpte valt op en het is toch iedere keer weer fijn om een serie in High Def te zien. De kleuren zijn ook erg fraai, al doet de serie - net als de andere Arrowverse series - wat soapie aan. Maar dat mag de pret niet drukken. Tel daarbij een prima geluidstrack op en je kunt de DC-serie lekker wegkijken.

Extra's
Naast heel wat verwijderde scènes op de afzonderlijke schijven staan de voornaamste extra's op de derde schijf. De eerste is een registratie van Comic Con 2015, gevolgd door de twee featurettes The Man From Mars en A World Left Behind: Krypton van beiden 10 minuten. De eerste werpt een blik op het personage Martian Manhunter, a.k.a. J'onn J'onzz, gespeeld door David Harewood en de tweede kijkt naar het thuis van Kara Zor-El / Supergirl. Ook is er een gag reel te bekijken.

Seizoen 2 reeds uitgezonden; derde onderweg
Het tweede seizoen, met 22 afleveringen, is ondertussen door The CW uitgezonden. Een derde is uiteraard onderweg. Opvallend is dat de kijkcijfers fors zijn gedaald, maar dit heeft ook te maken met de verschuiving van de serie, van CBS naar The CW. Een derde seizoen is aangekondigd voor 9 oktober.

Hieronder de trailer voor seizoen 2, waarin ook haar neef te zien is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Thriller-trailer voor 'Stranger Things' seizoen 2!
Series / Trailer

Thriller-trailer voor 'Stranger Things' seizoen 2!

De Upside Down breidt uit.



Onder begeleiding van Michael Jacksons klassieker Thriller zie je in de nieuwe trailer voor het tweede seizoen van Stranger Things de duivelse wereld Upside Down terugkeren. Het wordt duidelijk dat de terugkeer van Noah Schnapps Will Byers niet zonder gevolgen is.

Andere rollen worden opnieuw ingevuld door Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Cara Buono, Charlie Heaton en Matthew Modine. Maar er zijn ook nieuwe personages. Deze worden gespeeld door onder meer Sean Astin, Paul Reiser, Dacre Montgomery, Sadie Sink, Linnea Berthelsen en Brett Gelman.

Het tweede seizoen van Stranger Things, met negen afleveringen, staat gepland voor 27 oktober 2017. Naast dat bedenkers The Duffer Brothers een aantal delen regisseren, hebben ook grote namen als Shawn Levy (Real Steel, Night at the Museum) en Andrew Stanton (John Carter, Finding Dory) afleveringen geregisseerd. De eerste aflevering heet Madmax.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Teaser trailer 'Westworld' seizoen 2!
Series / Trailer

Teaser trailer 'Westworld' seizoen 2!

Dolores, Bernard, Maeve en de Man in Black zijn terug!



HBO heeft de eerste trailer onthuld voor het tweede seizoen van Westworld, de sciencefictionserie die verleden jaar debuteerde op de betaalzender. En dat is op zich best knap aangezien de opnames pas een week onderweg zijn.

In de beelden zien we een flink aantal personages terugkeren en vooral Jeffrey Wrights Bernard Lowe krijgt veel aandacht. Maar we zien - uiteraard - ook Evan Rachel Woods Dolores Abernathy, Thandie Newtons Maeve en Ed Harris' Man in Black. En zo nog heel wat bekende gezichten uit het eerste seizoen.

Overduidelijk is dat het tweede seizoen gaat inzoomen op de Hosts en hun zoektocht naar en strijd voor vrijheid in het soort van attractiepark Westworld voor volwassenen.

Net als het eerste seizoen bestaat het tweede seizoen uit tien afleveringen. Zoals aangegeven zijn de opnames pas net gestart. Ergens in 2018 moet Westworld terugkeren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.