search
Katja Schuurman staat open voor gastrol 'Goede Tijden, Slechte Tijden'
Series / Nieuws

Katja Schuurman staat open voor gastrol 'Goede Tijden, Slechte Tijden'

Verder gaat Willeke van Ammelrooy binnenkort een rol spelen in de langstlopende soap van Nederland.

Katja Schuurman staat best open voor een vluchtige terugkeer in Goede Tijden, Slechte Tijden, de soap die haar doorbraak betekende. Dit zei ze gisterochtend in het programma Koffietijd: "Als dat een heel grappig gastrolletje is zou ik dat best willen doen."

De actrice was in de jaren negentig dagelijks te zien als Jessica. Een terugkeer is verhaaltechnisch mogelijk, want het personage is nog in leven, aldus Schuurman: "Ik ben achter op de motor gestapt bij Cas Jansen, Julian, de wijde wereld in getrokken."

Een andere actrice die binnenkort haar opwachting zal maken in de langstlopende soap van Nederland is Willeke van Ammelrooy. De 70-jarige actrice is vanaf 26 mei te zien in de rol van Paula Muller. De eerste opnamedagen waren alvast bijzonder chaotisch, afgaande op wat Van Ammelrooy te zeggen had tegen de Telegraaf:

"Ik werd de eerste paar dagen mesjogge van alles om mij heen. Voor de acteurs zijn er weinig momenten van rust op de set. Het is echt pats boem draaien en pas weer ademhalen als ik thuiskom."

Het personage Muller is de adoptiemoeder van Vincent (Oscar Aerts). Ze leeft echter in de veronderstelling dat hij haar echte zoon is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen