search
S2 zet einde 'Stranger Things' al op
Series / Nieuws

S2 zet einde 'Stranger Things' al op

Maximaal vier tot vijf seizoenen komen er.

Het duurt nog een paar maanden voordat het tweede seizoen van Netflix-serie Stranger Things te zien is, maar de bedenkers van de serie denken al na over het einde. Dat lieten ze aan Collider weten tijdens de Comic-Con. Matt Duffer en Ross Duffer spraken daarover en lieten weten maximaal vier tot vijf seizoenen te willen maken.


"Ik denk dat het belangrijkste voor ons is om dit seizoen te beginnen de grondvesten te leggen voor het verhaal van de rest van de serie. Als het aankomt op het aantal seizoenen, zijn we nog niet zeker, maar ik weet dat Matt en ik het af willen maken," aldus Ross Duffer.

"Tegelijk willen we niet te lang blijven hangen. We willen het verhaal gewoon vertellen dat we in gedachten hadden en ermee stoppen. Hopelijk willen mensen dan nog veel meer, maar dat is hoe we het willen aanpakken. Als het aankomt op spin-offs, denk ik dat we nog niet zover zijn. Want voor ons draait het erom dit verhaal te vertellen."

Ze hebben hooguit vier tot vijf seizoenen in gedachten, maar weten pas definitief hoeveel seizoenen er nodig zijn om het verhaal te vertellen als ze het derde af hebben. De planning daarvan moet binnenkort al van start gaan. Het tweede seizoen is in oktober te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen