Scripts laatste seizoen 'Game of Thrones' af

Scripts laatste seizoen 'Game of Thrones' af

En de spin-offs staan voorlopig op een laag pitje.

Jim Pedd, 28 juli 2017 om 12:12

Game of Thrones bevindt zich middenin het zevende seizoen. Althans, maandag zien we de derde van zeven afleveringen. Duidelijk is tot nu toe dat de serie in rap tempo richting het einde gaat. Dat einde komt in een zes afleveringen tellend achtste seizoen, waarvan volgens The Wrap de scenario’s nu af zijn. Ook is er nieuws over de spin-offs.
Tijdens de Television Critics Assosciation summer press tour vertelde HBO-baas Casey Bloys dat alle zes de scenario's binnen zijn. Het netwerk heeft echter nog niet besloten of de afleveringen in 2018 of 2019 te zien zijn. "Het is een groot seizoen. Dus ze kijken nu hoe lang ze nodig hebben om dit op te nemen," aldus Bloys.

Ook schrijft Deadline dat er nog volop gewerkt wordt aan de spin-offs. Maar die zullen nog wele ven op zich laten wachten. De prioriteit ligt bij Game of Thrones zelf en daarna wordt er echt werk gemaakt van spin-offs, waarvan er niet vijf, maar vier in de maak zijn. "Ik wil niets doen met een spin-off, of wat dan ook dat kan afleiden van het laatste seizoen," vertelde Bloys.

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Casey Bloys, DAvid Benioff, DB Weiss, George RR Martin

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws