search
Opnames 'Iron Fist' S2 in december van start

Opnames 'Iron Fist' S2 in december van start

Het roer wordt omgegooid met dit nieuwe seizoen.

Jim Pedd

Naar het schijnt begint de productie van het tweede seizoen van Marvel/Netflix-serie Iron Fist in december. Marvel kondigde tijdens de San Diego Comic-Con aan dat de serie een tweede seizoen zou krijgen en nu vertelt acteur Sacha Dhawan tegenover Screen Geek over de première.


"Het is nog niet bevestigd dat ik erin zit, maar hopelijk begint de boel in december. Je weet dat de boel altijd verandert, Marvel is goed in zich aanpassen aan elke situatie," begon Dhawan. Vervolgens vertelde hij over zijn hoop met de serie.

"Ik hoop dat we een mystiekere kant van het verhaal te zien krijgen. Dat is het meest intrigerende deel met mijn personage en voor mij - de wereld van K'un Lun. Ik zou meer willen zien dan de training van Danny en Davos in K'un Lun. Met bijvoorbeeld Lei-Kung, The Thunderer. Hopelijk zien we dat allemaal. Ik denk in elk geval dat er een interessante dynamiek tudssen hen is. En er is nog veel verhaal om te vertellen."

Raven Metzner neemt in het nieuwe seizoen het roer over van Scott Buck als showrunner. Hij zou een compleet nieuwe richting moeten kiezen voor de serie, die flink bekritiseerd werd om onder meer zijn blanke hoofdrolspeler.

Aanbevolen artikelen