search
Priyanka Chopra ontwikkelt Bollywood komedie voor ABC
Series / Nieuws

Priyanka Chopra ontwikkelt Bollywood komedie voor ABC

Maar wat met Quantico?

Geoffrey Ketels

Dat Priyanka Chopra over heel wat talent beschikt als actrice is bekend, maar ondertussen wordt duidelijk dat ze ook achter de schermen van een project verrassend uit de hoek kan komen. Op moment van schrijven zou de actrice dan ook werken aan een Bollywood komedie waarvan ze hoopt ze onder te kunnen brengen bij ABC. De komedie zou gebaseerd zijn op het leven van Madhuri Dixit welke eveneens bij het project betrokken is als producer.


Ondanks het feit dat bovenstaande bij veel mensen als muziek in de oren zal klinken werpt het misschien wel een volledig nieuw licht op de reeks 'Quantico'. Ook bij dit project is Priyanka Chopra betrokken (hetzij dan als actrice die het personage van 'Alex Parrish' vertolkt). Ondanks het feit dat er een derde seizoen werd aangekondigd raakte eerder reeds bekend dat er een nieuwe showrunner voor werd aangesteld en verschillende leden van de cast niet zouden terugkeren. Dreigt de serie dan toch nog te worden gecancelled?

Mocht blijken dat Qauntico het hoofd in 2018 niet boven water weet te houden, dan zou dit nieuwe project voor Priyanka Chopra een mooi vangnet kunnen betekenen. Ben jij al benieuwd naar de eerste beelden van deze nieuwe reeks?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen