search
Vervolg voor UnReal en Mary Kills People
Series / Nieuws

Vervolg voor UnReal en Mary Kills People

En daar zit misschien toch een kleine verrassing bij...

Geoffrey Ketels

Lifetime heeft bekend gemaakt dat er een vervolg komt op twee van haar series. In eerste instantie is er de misschien verrassende aankondiging van een vierde seizoen voor UnReal. Niet omdat de serie slecht is, maar wel omdat het derde seizoen er pas volgend jaar zit aan te komen. Dit betekent dat het netwerk heel veel vertrouwen stelt in het project. Het spreekt voor zich dat dit alleen maar mooie vooruitzichten biedt voor de fans van de reeks.


Naast het vierde seizoen van UnReal werd door Lifetime eveneens bekend gemaakt dat het drama 'Mary Kills People' een vervolg zal krijgen. De reeks met actrice Caroline Dhavernas in de hoofdrol doet het goed en verdient daarmee een plaatsje in de toekomstige line-up van Lifetime. Buiten de aankondiging van nieuwe seizoenen voor twee bestaande series kondigde Lifetime ook nog een volledig nieuw project aan.

Het nieuwe project zou een zogenaamde 'biopic' zijn over Simone Biles. De reeks zal gebaseerd zijn op het boek van Biles genaamd 'Courage To Soar: A Body in Motion, A Life in Balance'. De serie zal voor het eerst te zien zijn ergens in het komende jaar.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen