Fantastische eerste trailer 'Narcos' seizoen 3

Fantastische eerste trailer 'Narcos' seizoen 3

Het Cali Cartel is erger dan Escobar.

Jim Pedd, 5 augustus 2017 om 13:00

Netflix heeft de eerste trailer voor het derde seizoen van de serie Narcos online gezet. Ook is de premièredatum onthuld: 1 september 2017. Op dat moment worden meteen alle afleveringen online gezet en zien we hoe de DEA zijn aandacht verschuift naar het Cali Cartel. Dat wordt geleid door vier machtige godfathers en werkt veel anders dan dat van Escobar. De Cali’s geven er de voorkeur aan om regeringsmedewerkers om te kopen en zijn geweld uit de kranten te houden. Hieronder de trailer, daarna vertellen we je wat meer over de personages.

De koningen van het Cartel? Dat zijn er vier:

Gilberto Rodriguez Orejuela (Damian Alcazar) – leider van het Cali Cartel, “baas van de bazen”.
Miguel Rodriguez Orejuela (Francisco Denis) – het brein achter de opkomst van het Cali Cartel en de broer van Gilberto.
Pacho Herrera (Alberto Ammann) – een huurmoordenaar die leiding geeft aan de Mexicaanse connectie en internationale distributie van de drugs.
Chepe Santacruz Londono (Pepe Rapazote) – geeft leiding aan het New Yorkse deel van het Columbiaanse drugsnetwerk.

De serie begint op het moment dat Gilberto een gedurfd plan formuleert om ermee te kunnen stoppen. DEA agent Javier Peña (Pedro Pascal) neemt het precies dan op tegen de Narcos, en roept daarvoor de hulp in van de Amerikaanse en Colombiaanse autoriteiten. Nieuwe spelers zijn onder meer:

Jorge Salcedo (Matias Varela) – Het hoofd van veiligheid bij Cali, die de bescherming van zijn vrouw en kinderen voor die van zijn bazen plaatst.
DEA-agenten Chris Feistl (Michael Stahl-David) en Daniel Van Ness (Matt Whelan), die vol enthousiasme en met een groot gebrek aan ervaring beginnen aan de operatie.
Franklin Jurado (Miguel Angel Silvestre) – wast het geld wit voor het kartel en brengt daarmee zonder dat hij het doorheeft echtgenote Christina (Kerry Bishe) levensgevaar.
David Rodriguez (Arturo Castro) – de oudste zoon van Miguel, die er eerst niet zo’n zin in heeft een leidende rol in het kartel op zich te nemn.

Lees meer over: Narcos, Netflix, Trailer, Pedro Pascal, Damian Alcazar, Francisco Denis, Alberto Ammann, Pepe Rapazote, Matias Varela, Michael Stahl David, Daniel van Ness, Miguel Angel Silvestre, Kerry Bishe, Arturo Castro

Informatie over de serie: Narcos

Populair nieuws