Nog een nieuw seizoen voor 'Will & Grace'!

Nog een nieuw seizoen voor 'Will & Grace'!

NBC heeft er vertrouwen in.

Jim Pedd, 7 augustus 2017 om 15:06

NBC is nog niet eens begonnen met de revival van Will & Grace, maar denkt nu al dat het een monstersucces wordt. De zender heeft al een negende seizoen van de serie besteld, dat in september van start gaat, maar nu ook een tiende seizoen van dertig afleveringen.
De eerste revivalreeks zou eerst tien afleveringen krijgen, maar dat aantal is uitgebreid naar twaalf en onlangs nog naar zestien afleveringen. Die zullen het achtste seizoen en vooral de finale van de serie totaal gaan negeren, want anders was de revival helemaal niet mogelijk geweest.

Hoofdrollen zijn er wederom voor Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally en Sean Hayes. Bedenkers Max Mutchnik en David Kohan hebben ook gewerkt aan de revival, samen met regisseur James Burrows.

De revival werd overigens besteld nadat de cast even bij elkaar kwam voor een tien minuten durende aflevering over de moeilijkheden die Jack (Hayes) tegenkwam bij het maken van een keuze voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen vorig jaar.

Op 28 september komt de revival op televisie.

Lees meer over: Will and Grace, NBC, revival, Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally, Sean Hayes, Max Mutchnick, David Kohan

Informatie over de serie: Will & Grace

Populair nieuws