search

Ons nieuws van maandag 7 augustus 2017

Nog een nieuw seizoen voor 'Will & Grace'!
Series / Nieuws

Nog een nieuw seizoen voor 'Will & Grace'!

NBC heeft er vertrouwen in.

NBC is nog niet eens begonnen met de revival van , maar denkt nu al dat het een monstersucces wordt. De zender heeft al een negende seizoen van de serie besteld, dat in september van start gaat, maar nu ook een tiende seizoen van dertig afleveringen.

De eerste revivalreeks zou eerst tien afleveringen krijgen, maar dat aantal is uitgebreid naar twaalf en onlangs nog naar zestien afleveringen. Die zullen het achtste seizoen en vooral de finale van de serie totaal gaan negeren, want anders was de revival helemaal niet mogelijk geweest.

Hoofdrollen zijn er wederom voor Eric McCormack, Debra Messing, Megan Mullally en Sean Hayes. Bedenkers Max Mutchnik en David Kohan hebben ook gewerkt aan de revival, samen met regisseur James Burrows.

De revival werd overigens besteld nadat de cast even bij elkaar kwam voor een tien minuten durende aflevering over de moeilijkheden die Jack (Hayes) tegenkwam bij het maken van een keuze voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen vorig jaar.

Op 28 september komt de revival op televisie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'Mr. Robot' seizoen 3
Series / Trailer

Trailer 'Mr. Robot' seizoen 3

Elliot vecht terug.

Totale chaos. Dat is wat ons te wachten staat in het nieuwe seizoen van Mr. Robot. Er is een nieuwe trailer vrijgegeven voor dat derde seizoen van de serie, die behoorlijk poëtisch is en laat zien dat de maatschappij het nog zwaar krijgt. Wat er precies te gebeuren staat in het seizoen is niet zeker, al weten we van bedenker Sam Esmail wel dat Bobby Cannavale een cruciale rol krijgt. Hij is nu gecast als een laconieke autoverkoper met wie echt niet te spotten valt. Hieronder zie je de trailer, waarin Elliot (Rami Malek) kort voorbij komt.

Deze nieuwe reeks heeft nog geen synopsis verder. Wel weten we dat in seizoen drie "Elliot probeert terug te veren en te vechten tegen de mensen die hem hebben gebruikt. Hij laat dit niet zomaar over zich heen komen." Vanaf 11 oktober weer te zien op de Amerikaanse zender USA.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jon Snow ontmoet Drogon in promo 'Game of Thrones'
Series / Video/clip/featurette

Jon Snow ontmoet Drogon in promo 'Game of Thrones'

En de White Walkers maken een zet.

Er is een gave promo vrijgegeven voor de vijfde aflevering van het zevende seizoen HBO's Game of Thrones, die volgende week maandag te zien zal zijn. De titel van de aflevering is Eastwatch, wat verwijst naar het kasteel van de Night's Watch waar de Wildlings zich bevinden. Naar het schijnt doen de White Walkers een nieuwe zet, of trekken Jon Snow (Kit Harington) en de zijnen die kant op.

Onderstaande promo laat zien dat Daenerys (Emilia Clarke) het gehad heeft met de vriendelijke aanpak van Westeros. Eerst kreeg ze namelijk het advies om rustig aan te doen, maar nu is ze daar klaar mee. Mensen moeten zich aan haar overgeven, of ze zullen sterven. Duidelijk is ze in elk geval wel, die Dany. Op de achtergrond speelt nog altijd het grotere conflict, dat tussen de mensen en de Walkers.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen