'24'-reboot mogelijk zonder terrorismedreiging

'24'-reboot mogelijk zonder terrorismedreiging

Maar wel met de beroemde klok.

Door onze nieuwsredactie, 10 augustus 2017 10:20

Door het floppen van 24: Legacy lijkt de mogelijkheid dat FOX er een anthologie van maakt wel voorbij. Om die reden kondigde de zender recent dan ook aan dat er een reboot komt, maar nu lijkt het erop dat die reboot wel heel drastisch wordt. Ogenschijnlijk gaat de zender het idee van terrorisme helemaal dumpen.
Dat vertelden FOX-bazen Dana Walden en David Madden in een interview tijdens het TCA Press Tour Panel van de televisiezender. Volgens hen was de reden waarom de reboot van 24 niet slaagde, omdat deze wel het centrale uitgangspunt hanteerde, maar de kernelementen en personages die mensen zo leuk vonden ontbeerde.

Volgens Madden zal de nieuwe versie “hetzelfde gevoel van urgentie krijgen, maar zich wellicht niet rond het CTU afspelen. Het krijgt wel dezelfde stijl en urgentie, maar op een andere plek,” vertelde hij. Walden voegde daaraan toe dat die urgentie wellicht niet uit terrorisme voortkomt:

“Ik denk dat wat we vooral spannend vinden, is dat we de mogelijkheid hebben om die 24-uurs klok overal te plaatsen, op een kritisch punt van het verhaal. Mar ik wil ze geen grenzen opleggen. Het kan een actieserie zijn, maar ook iets emotioneels. De kans is voor hen om groter te denken.”

Bron: Deadline

Lees meer over: 24, Serie, Fox, David Madden, Dana Walden

Populair nieuws