Voorlopig geen gesprekken over vervolg 'Twin Peaks'

Geen gesprekken over vervolg Twin Peaks

Jim Pedd, 10 augustus 2017 om 12:24

The Hollywood Reporter meldt dat er mogelijk geen vierde seizoen komt voor Twin Peaks. Tijdens een interview vlak na het Showtime TCA Press Tour Panel, liet Showtime-baas David Nevins dat weten. Gesprekken met regisseur David Lynch laten op zich wachten tot na de finale in september, al zullen ze waarschijnlijk nergens toe leiden.

“Ik denk het niet, maar het is niet onmogelijk,” begon Nevins toen hem gevraagd werd naar de kans op een nieuw seizoen. “David Lynch en ik vermijden de gesprekken voorlopig; we willen het verhaal laten lopen en kijken hoe mensen zich tegen het einde voelen.”

Ondanks dat de kijkcijfers nog niet heel hoog zijn, is Showtime wel blij. “Ik ben erg blij met hoe het presteert. Het heeft onze zaken op een manier verbeterd zoals niets anders dat kan. Het is interessant en een blik op hoe Netflix naar de wereld kijkt. Het heeft een merkbaar effect gehad op onze abonnees, maar de cijfers passen niet bij onze grootste series. Maar tegelijk heeft het nu al een paar maanden een zichtbaar effect gehad op het aantal abonnees dat we hebben.”

Het lijkt dus wel mogelijk dat er een nieuw seizoen komt voor Twin Peaks, maar niet bij Showtime.


Bron: THR

Lees meer over: Twin Peaks, Revival, David Lynch, Showtime, David Nevins

Populair nieuws