Eerste trailer 'The Crown' seizoen 2

Eerste trailer 'The Crown' seizoen 2

Op 8 december weer te zien.

Jim Pedd, 10 augustus 2017 17:01

Netflix heeft bekend gemaakt dat op 8 december het tweede seizoen van hitserie The Crown van start gaat. Daarnaast is er een eerste trailer vrijgegeven voor het nieuwe seizoen, die laat zien dat Queen Elizabeth (Claire Fox) het niet gemakkelijk krijgt. In het nieuwe seizoen komt meer nadruk te liggen op de romance tussen Princess Margaret (Vanessa Kirby) en Lord Snowdon (Matthew Goode). Het speelt zich verder af in de jaren zestig en draait om de schandalen die volgden na het huwelijk van Margaret en Snowdon.
Verder draait dit seizoen dus om de jaren zestig, waarin de Britse Armed Forces een oorlog voerden in Egypte en premier Harold Macmillan moest vertrekken. Uit de trailer blijkt dat de koningin het daar niet makkelijk mee heeft: tijdens haar eerste tien jaar als koningin vertrokken al drie premiers. Macmillan was daar slechts een van.

De dramaserie staat te boek als de duurste Netflix-serie die er is. Het eerste seizoen zou zo’n honderd miljoen dollar gekost hebben om te maken. Op 8 december volgt dus het tweede seizoen.

Lees meer over: The Crown, Trailer, Seizoen 2, netflix, Claire Fox, Vanessa Kirby, Matthew Goode

Populair nieuws