Revival 'Frasier' komt er niet

Revival 'Frasier' komt er niet

Maar het is wel geprobeerd.

Jim Pedd, 14 augustus 2017 om 08:00

NBC heeft het - tevergeefs - geprobeerd: komedieserie Frasier terugbrengen. Dat meldt TV Line vandaag. De Amerikaanse zender brengt een flink aantal van zijn populaire series terug, waaronder Will & Grace en daarnaast overweegt men een terugkeer van 30 Rock en The Office. Maar ook Frasier had kunnen terugkeren.
NBC-baas Bob Greenblatt erkende dat tijdens een interview met TV Line. Volgens hem hebben ze met uitvoerend producent David Lee gesproken “en jarenlang geprobeerd” de serie terug te brengen. Maar “ik geloof niet dat er echt interesse was” en “iedereen lijkt zo’n beetje verder gegaan te zijn.”

Daar komt bij dat bedenker David Angell en zijn echtgenote Lynn tragisch genoeg om het leven kwamen bij de aanslagen op 11 september 2001. Vanuit de andere showrunners, David Lee en Peter Casey schijnt er weinig interesse te zijn om de serie zonder Angell terug te brengen. En dus lijkt het niet te gebeuren.

Bron: TVLine

Lees meer over: Frasier, NBC, Bob Greenblatt, Revival, Will and Grace, 30 Rock, The Office, David Angell, Lynn Angell, David Lee, Peter Casey

Informatie over de serie: Frasier

Populair nieuws