Meer details over hoofdpersoon 'Star Trek: Discovery'

En over James Frains Sarek.

Jim Pedd, 15 augustus 2017 om 12:08

Actrice Sonequa Martin-Green heeft meer details onthuld over haar personage in Star Trek: Discovery. Ze spelt de rol van Commander Michael Burnham, de eerste mens die het Vulcan Learning Centre en de Vulcan Science Academy mocht bezoeken en heeft daardoor sterke inzichten in de eerste buitenaardse soort die contact legt met de mensheid.
In SFX Magazine stelt de actrice het volgende over de expertise van haar personage:

“Ik ben een xenoantropoloog. En er is een ander studieveld waar ik mee bezig was op de Vulcan Science Academy. Ik ben de enige mens die naar het Vulcan Learning Centre en de Vulcan Science Academy ging en ben daar goed in. Als xenoantropoloog ben ik ook in essentie een specialist in het leggen van het eerste contact,” vertelt de actrice.

Het personage van Martin-Green heeft ook een persoonlijke connectie met Spock (Leonard Nimoy), ze is namelijk zijn halfzus. Dat komt omdat ze geadopteerd wordt door James Frains Sarek, de vader van Spock. Dat blijkt nodig te zijn geweest omdat haar ouders vermoord worden. James Frain aan het woord:

“We zien Sarek als een jongere man, en komen erachter dat hij Michael opgevoed heet - haar ouders zijn vermoord terwijl zij aan de Vulcan Academy zat en de Klingons hen aanvielen. Dus we voelen ons verantwoordelijk voor haar, en voeden haar zelf op als Vulcan.”

Vanaf 24 september eindelijk op televisie.

Bron: SFX

Lees meer over: Star Trek Discovery, Sonequa Martin Green, CBS, Netflix, James Frain, Leonard Nimoy

Populair nieuws