search
Finale S7 'Suits' zet spin-off Jessica Pearson op
Series / Nieuws

Finale S7 'Suits' zet spin-off Jessica Pearson op

Maar waar gaat de spin-off over

De finale van het zevende seizoen van de serie Suits zal een spin-off rond Jessica Pearsons (Gina Torres) opzetten. Sinds halverwege seizoen zes, probeert ze een leven buiten de advocatenfirma op te bouwen en dat zal straks in een nieuwe, eigen serie te zien zijn. Die gaat zich afspelen in Chicago.


Dat laat NBC-baas Chris McCumber weten. "Het fantastische personage Jessica Pearson, dat zo mooi tot leven wordt gebracht door de onevenaarbare Gina Torres, heeft de harten van televisiefans wereldwijd veroverd. USA Networks kijkt ernaar uit om samen met Gina, Aaron Korsh, het voltallige productieteam van Suits en onze partners bij UCP de opwindende volgende fase van Jessica's verhaal te verkennen."

Chief Content Officer van NBC, Jeff Wachtel, vertelde: "Gina Torres is een fantastische actrice en een gewaardeerd lid van onze familie. Gina en Aaron hebben een zeer memorabel personage bedacht met Jessica Pearson en we hebben het gevoel dat we het aan het publiek - en onszelf! - verschuldigd zijn haar reis voort te zetten."

Er is weinig bekend over de spin-off, behalve dat we Jessica dus gaan volgen terwijl ze haar eigen nieuwe firma wil opbouwen en mensen probeert te helpen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen