search

Ons nieuws van vrijdag 18 augustus 2017

Eerste trailer 'The Punisher'!
Series / Trailer

Eerste trailer 'The Punisher'!

Jon Bernthal gaat los.

[video_embed]2152[/video_embed]

Vandaag gaat The Defenders online op Netflix en daar maakt de streamingdienst ook gebruik van om alweer de volgende Marvel-serie te promoten: The Punisher!

Deze serie is uiteraard een soort van spin-off van het tweede seizoen van Daredevil, waarin Charlie Cox' Matt Murdock a.k.a. Daredevil zijn handen vol heeft aan het geweldadige personage. Frank Castle a.k.a. The Punisher, gespeeld door Jon Bernthal, schuwt geweld namelijk niet en vermoordt iedereen die in zijn ogen fout is.

Na Iron Fist en The Defenders is The Punisher alweer de derde Marvel-serie op Netflix in 2017. Ook volgend jaar kunnen we drie nieuwe seizoenen verwachten rond de grauwe Defenders die zich - in tegenstelling tot de Avengers - bezig houden met de lokale misdaad.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waar zou het vijfde seizoen van 'Star Trek: Enterprise' over gaan?
Series / Nieuws

Waar zou het vijfde seizoen van 'Star Trek: Enterprise' over gaan?

Het seizoen dat er nooit mocht komen.

Twaalf jaar na het einde van Star Trek: Enterprise, dat vier seizoenen liep op UPN, geven producenten André Bormanis en Brannon Braga wat informatie over het vijfde seizoen. Trek Movie was aanwezig tijdens een speciale fanconventie en daar vertelden de twee over het project.

Het vijfde seizoen van de serie had moeten draaien om de Romulan War. Maar ondanks dat veelbelovende uitgangspunt, vond Braga het prima dat de serie tot een einde kwam. "Het was eigenlijk wel tijd. Er was een pauze nodig en er was tijd nodig zodat mensen een nieuwe serie wilden."

Bormanis had meer gehoopt. "Ik had gehoopt dat het wel zeven seizoenen zou duren. Het was mijn eerste keer als fulltime schrijver, het was een geweldige kans en ik vond het geweldig om te doen, had graag gezien dat het door was gegaan. Ik ontdekte snel dat het leven van een TV-schrijver echt neerkomt op feest of lijden. Star Trek bood een fantastische twaalf jaar voor mij."

De toekomst van de franchise is vanaf 24 september te zien, dan gaat Star Trek: Discovery in première.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Finale S7 'Suits' zet spin-off Jessica Pearson op
Series / Nieuws

Finale S7 'Suits' zet spin-off Jessica Pearson op

Maar waar gaat de spin-off over

De finale van het zevende seizoen van de serie Suits zal een spin-off rond Jessica Pearsons (Gina Torres) opzetten. Sinds halverwege seizoen zes, probeert ze een leven buiten de advocatenfirma op te bouwen en dat zal straks in een nieuwe, eigen serie te zien zijn. Die gaat zich afspelen in Chicago.

Dat laat NBC-baas Chris McCumber weten. "Het fantastische personage Jessica Pearson, dat zo mooi tot leven wordt gebracht door de onevenaarbare Gina Torres, heeft de harten van televisiefans wereldwijd veroverd. USA Networks kijkt ernaar uit om samen met Gina, Aaron Korsh, het voltallige productieteam van Suits en onze partners bij UCP de opwindende volgende fase van Jessica's verhaal te verkennen."

Chief Content Officer van NBC, Jeff Wachtel, vertelde: "Gina Torres is een fantastische actrice en een gewaardeerd lid van onze familie. Gina en Aaron hebben een zeer memorabel personage bedacht met Jessica Pearson en we hebben het gevoel dat we het aan het publiek - en onszelf! - verschuldigd zijn haar reis voort te zetten."

Er is weinig bekend over de spin-off, behalve dat we Jessica dus gaan volgen terwijl ze haar eigen nieuwe firma wil opbouwen en mensen probeert te helpen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' draait om Klingon-oorlog
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' draait om Klingon-oorlog

En het tweede seizoen om... de nasleep?

Eindelijk is het zeker. Star Trek: Discovery draait in zijn eerste seizoen over een conflict tussen de mensheid en de Klingons. Daar leek het, gezien de aanwezigheid van het gewelddadige buitenaardse ras, al op, maar het was nooit officieel bevestigd. Tot nu, want producent Alex Kurtzman liet dat weten tijdens een interview met Digital Spy. Toch zal dat conflict van korte duur zijn, het kan dat het tweede seizoen andere verhalen vertelt.

"Elk seizoen moet een ander ding worden. Ik wil de Klingon-oorlog niet per se naar het tweede seizoen brengen. Maar de gevolgen van de oorlog staan ons wel toe andere verhalen te vertellen, hoe het bijvoorbeeld vergaat met de mensen die achterblijven en hoe Starfleet groeit door de oorlog. Dat is wat we kunnen gebruiken in het tweede seizoen," aldus Kurtzman.

De nasleep van oorlog stond nooit eerder centraal in een Star Trek-serie. Zo kwam de Dominion War tot een eind met Star Trek: Deep Space Nine. De nasleep was dus niet in beeld gebracht. Dat zou dus kunnen veranderen met Star Trek: Discovery.

Vanaf 24 september op televisie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.