Promo finale 'Game of Thrones' seizoen 7!

Nog maar één aflevering en het is voorbij voor dit jaar.

Jim Pedd, 21-08-2017 12:19

Nog maar één aflevering en dan is het zevende seizoen van HBO's Game of Thrones bizar genoeg al voorbij. Vandaag is er nadat gisteren in de Verenigde Staten de behoorlijk spannende reis naar het Noorden te zien was, een promo vrijgegeven voor de finale. Die belooft ons, gezien de spot hieronder, een aantal interessante gesprekken.

De finale heeft nog geen titel en ook geen synopsis. De aflevering draait om een ontmoeting tussen Daenerys (Emilia Clarke), Jon (Kit Harington), Tyrion (Peter Dinklage), die proberen een wapenstilstand te regelen met Cersei (Lena Headey) en haar broer Jaime (Nikolaj Coster-Waldau). Ze willen samen strijden tegen de White Walkers en het leger van de ondoden, die nu toch echt aangekomen zijn. Het is nog maar even wachten wat er in de finale gebeurt, maar gezien de geschiedenis van de serie, wordt het behoorlijk episch.

Hieronder nog de Inside the Episode voor aflevering zes. Kijk 'm alleen als je hem al gezien hebt, want de video zit vol spoilers.


Lees meer over: Game of Thrones, Promo, HBO, Emilia Clarke, Kit Harington, Peter Dinklage, Lena Headey, Nikolaj Coster Waldau

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix