Een van de 'Game of Thrones' spin-offs draait om bekende gebeurtenis

GoT spin-off draait om iets bekends

Maar wat?

Jim Pedd, 21 augustus 2017 om 10:14

We gaan rustig richting het eind van het zevende seizoen van HBO’s Game of Thrones naderen ook het achtste seizoen, dat eind volgend jaar vermoedelijk te zien zal zijn. Ondertussen kijkt zender HBO naar de mogelijkheden voor spin-offs en wordt er aan maar liefst vijf series gewerkt. Een daarvan blijkt mogelijk te draaien om een deel van de geschiedenis van Westeros die we al kennen.
Dat vertelde schrijfster Jane Goldman tijdens een interview met de site IGN. “Ja, ik zou willen dat ik zou mogen vertellen waar mijn project om draait, maar denk dat als je de boeken hebt gelezen, of de serie gezien hebt, je zou denken, ‘oh, dat!’. Dus ja, het is herkenbaar als een gebeurtenis uit het velreden, maar meer dan dat mag ik denk ik niet vertellen.”

We weten helaas niet meer dan dat. De spin-offs draaien naar het schijnt niet om gebeurtenissen die uitgebreid besproken zijn in de boeken of de serie, zoals Roberts Rebellion. Er zijn gelukkig wel millennia aan fictieve geschiedenis bedacht door George R.R. Martin, dus de vijf ideeën kunnen over veel zaken gaan.

Van HBO weten we verder dat de serie(s) er zo snel mogelijk moeten komen, maar op zijn vroegst na het eind van deze serie.

Bron: IGN

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, George RR Martin, Westeros, Jane Goldman

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws