search

Ons nieuws van maandag 21 augustus 2017

Promo finale 'Game of Thrones' seizoen 7!
Series / Video/clip/featurette

Promo finale 'Game of Thrones' seizoen 7!

Nog maar één aflevering en het is voorbij voor dit jaar.

Nog maar één aflevering en dan is het zevende seizoen van HBO's Game of Thrones bizar genoeg al voorbij. Vandaag is er nadat gisteren in de Verenigde Staten de behoorlijk spannende reis naar het Noorden te zien was, een promo vrijgegeven voor de finale. Die belooft ons, gezien de spot hieronder, een aantal interessante gesprekken.



De finale heeft nog geen titel en ook geen synopsis. De aflevering draait om een ontmoeting tussen Daenerys (Emilia Clarke), Jon (Kit Harington), Tyrion (Peter Dinklage), die proberen een wapenstilstand te regelen met Cersei (Lena Headey) en haar broer Jaime (Nikolaj Coster-Waldau). Ze willen samen strijden tegen de White Walkers en het leger van de ondoden, die nu toch echt aangekomen zijn. Het is nog maar even wachten wat er in de finale gebeurt, maar gezien de geschiedenis van de serie, wordt het behoorlijk episch.

Hieronder nog de Inside the Episode voor aflevering zes. Kijk 'm alleen als je hem al gezien hebt, want de video zit vol spoilers.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Een van de 'Game of Thrones' spin-offs draait om bekende gebeurtenis
Series / Nieuws

Een van de 'Game of Thrones' spin-offs draait om bekende gebeurtenis

Maar wat?

We gaan rustig richting het eind van het zevende seizoen van HBO's Game of Thrones naderen ook het achtste seizoen, dat eind volgend jaar vermoedelijk te zien zal zijn. Ondertussen kijkt zender HBO naar de mogelijkheden voor spin-offs en wordt er aan maar liefst vijf series gewerkt. Een daarvan blijkt mogelijk te draaien om een deel van de geschiedenis van Westeros die we al kennen.

Dat vertelde schrijfster Jane Goldman tijdens een interview met de site IGN. "Ja, ik zou willen dat ik zou mogen vertellen waar mijn project om draait, maar denk dat als je de boeken hebt gelezen, of de serie gezien hebt, je zou denken, 'oh, dat!'. Dus ja, het is herkenbaar als een gebeurtenis uit het velreden, maar meer dan dat mag ik denk ik niet vertellen."

We weten helaas niet meer dan dat. De spin-offs draaien naar het schijnt niet om gebeurtenissen die uitgebreid besproken zijn in de boeken of de serie, zoals Roberts Rebellion. Er zijn gelukkig wel millennia aan fictieve geschiedenis bedacht door George R.R. Martin, dus de vijf ideeën kunnen over veel zaken gaan.

Van HBO weten we verder dat de serie(s) er zo snel mogelijk moeten komen, maar op zijn vroegst na het eind van deze serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vrouwelijke gladiatorenserie 'The Valiant' in ontwikkeling
Series / Nieuws

Vrouwelijke gladiatorenserie 'The Valiant' in ontwikkeling

Onverschrokken!

The CW werkt aan een nieuwe serie gebaseerd op het boek The Valiant van auteur Lesley Livingston. Deze gaat over vrouwelijke gladiatoren. Eerst verschijnt er een pilot-aflevering.

In The Valiant - in Nederland bekend onder de titel Onverschrokken - is Fallon als dochter van de koning voorbestemd om tegen de Romeinen te gaan strijden met haar vaders troepen. Haar moeder, een legendarische strijder die heroïsch ten onder is gegaan in de strijd tegen Julius Caesar, heeft haar daar van kleins af aan op voorbereid. Op haar zeventiende verjaardag wil Fallon niets liever dan dat haar vader haar beëdigd als strijder en dat haar grote liefde Mael haar vader om haar hand vraagt. Maar alles loopt anders: haar vader heeft besloten om haar uit te huwelijken. Na een schokkende gebeurtenis in het bos wordt Fallon gevangengenomen door een slavenhandelaar en verscheept naar Rome. Het valt de handelaar op dat ze opvallend goed kan vechten.

Het boek wordt omschreven als een "een stoer, spannend verhaal vol verrassende wendingen en levendige actiescènes, dat zich afspeelt in het oude Rome."

Het is nog onbekend welke actrice de hoofdrol moet gaan spelen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen